برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مدیر باشگاه ذوب آهن: قرارداد 'کربکندی' بزودی ثبت می شود

اصفهان -مدیرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت : قرارداد 'محمدرضا کربکندی' به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه بزودی در هیات فوتبال استان ثبت می شود.

'خسرو ابراهیمی ' روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود:قرارداد کربکندی با تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان به دلیل عدم حضور مسوولان هیات فوتبال استان اصفهان در دفتر این هیات به تاخیر افتاده است.

وی تصریح کرد: این قرارداد بزودی در هیات فوتبال استان ثبت می شود و عقد قرارداد این مربی با تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان تمام شده است.

مدیر باشگاه ذوب آهن اصفهان درخصوص برنامه های این باشگاه برای فصل آینده لیگ برتر تاکید کرد: هدف ما این است تا با برطرف شدن مشکلات ، تیم خوبی را برای فصل آینده تشکیل دهیم و ضمن حفظ بازیکنان فصل گذشته ، از نیروهای بومی و جوان در تیم فوتبال خود استفاده کنیم.

وی افزود: اهداف خاصی را برای باشگاه ترسیم کرده ایم که یکی از آنها توجه به بازیکنان بومی و مستعد تیم های پایه برای استفاده در تیم بزرگسالان است.

ابراهیمی با بیان اینکه برای انتخاب سر مربی با شش گزینه مذاکره کردیم ، گفت: از بین این افراد ، هیات مدیره باشگاه ذوب آهن محمدرضا کربکندی را بهترین فرد برای اجرای اهداف مورد نظر خود انتخاب کرد.

مدیر باشگاه ذوب آهن اصفهان در پاسخ به این پرسش که آیا 'مجید جلالی' نیز بین گزینه های مورد نظر باشگاه ذوب آهن حضور داشت، گفت: ایشان نیز بین گزینه های مورد نظر ما قرارداشت و حتی در جلسه هیات مدیره باشگاه حاضر شد و برنامه های خود را ارائه داد اما در نهایت هیات مدیره باشگاه کربکندی را از بین گزینه های خود انتخاب کرد.

7132

تاریخ: 1391/2/31
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: