رویانیان:جدایی مهدوی کیا وهاشمیان صحت ندارد
به گزارش ایرنا، محمدرویانیان روز دوشنبه به تارنمای این باشگاه افزود:این سرمربی تیم است که در خصوص فهرست نهایی نقل و انتقالات تیم تصمیم گیری کرده و نظر نهایی را اعلام خواهد کرد.
وی افزود: متاسفانه اعلام جدایی 4 بازیکن ازتیم پرسپولیس از سوی یکی از خبرگزاری های ناشی از سوءبرداشت خبرنگار آن خبرگزاری بوده و این موضوع را تکذیب می کنم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: شخصا علاقه زیادی به مهدی مهدوی کیا دارم. قبل از سفر به دبی نیز به وی گفتم که همچنان در این تیم خواهد بود، وی نیز گفت که تصمیم خود را دراین خصوص پس از نشست با دنیزلی اعلام خواهد کرد.
وی ادامه داد: هاشمیان نیز یکی از بازیکنان مورد علاقه من است. وی ازنظر سطح فوتبال و تجربه از کارآمدترین بازیکنان پرسپولیس است.
رویانیان درادامه اظهارداشت: میثاق معمارزاده وحسین هوشیار نیز همواره مورد علاقه من بوده و هستند. حتی هوشیار را همراه خود به دبی برده و از آنجا به جده خواهیم رفت . از این رو هیچ مشکلی دراین ارتباط و ازناحیه من وجود ندارد.
تیم فوتبال پرسپولیس روز چهارشنبه درادامه رفابت های لیگ قهرمانان آسیا به دیدار تیم الاتحاد عربستان خواهد رفت.
ورزشی**9144**1590**
















