سال 91، سال شکوفایی فعالیت جوانان خواهد بود
سیداحمد رسولی نژاد شامگاه دوشنبه در دیدار با نمایندگان سازمان های مردم نهاد اظهار کرد: تمام تلاش مدیران ستادی و مدیران کل استان ها در سال 91 بر شکوفایی فعالیت های جوانان در تمام بخش ها متمرکز خواهد بود و وزارت ورزش و جوانان حامی و پشتیبان این سازمان ها و تشکل هاست و نیاز است تعداد این تشکل ها بیشتر و تخصصی تر شود.
وی اضافه کرد: ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال، تامین منابع مالی و تاسیس کارگروه های مختلف در استان با همکاری ادارات و ارگانه ای ذیربط در راس برنامه ها قرار دارد و بدون همکاری تمام ارگان ها و ادارات دستیابی به این اهداف غیرممکن خواهد بود چرا که منابع مالی وزارت ورزش و جوانان محدود است.
رسولی نژاد از تقسیم کار ملی برنامه های اوقات فراغت جوانان به دستگاه های عضو ستاد ملی ساماندهی امور جوانان خبر داد و افزود: براساس این تقسیم کار ملی، برنامه های فرهنگی و هنری با تاکید بر تقویت آگاهی های دینی مبتنی برقرآن و عترت، برنامه کتاب خوانی و مطالعه و پژوهش با محوریت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برنامه گسترده ورزشی با محوریت وزارت ورزش و جوانان و برنامه اردوهای جهادی با محوریت سازمان بسیج مستضعفین خواهد بود.
وی بیان کرد: همچنین برنامه های مربوط به مهارت آموزی در ابعاد فنی- حرفه ای، هنری و مهارت های زندگی با محوریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، برنامه گفت و گوی جوانان با محوریت سازمان تبلیغات اسلامی و برنامه اوقات فراغت در محیط مجازی و رسانه با محوریت سازمان صدا و سیما، برنامه اردوهای زیارتی، سیاحتی، علمی و گردشگری با محوریت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و برنامه های شناسایی، معرفی و تقدیر از اختراعات و ابتکارات جوانان با محوریت وزارت علوم تحقیقات و فن آوری خواهد بود.
رسولی نژاد افزود : تقسیم کار ملی برنامه های اوقات فراغت ستاد ساماندهی امور جوانان با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم تحقیقات و فن آوری، بنیاد شهید و امور ایثارگران، مرکز امور زنان و خانواده، سازمان صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد دانشگاهی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، کمیته امداد امام خمینی(ره) و دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شود و این تقسیم کارملی، تصویب نامه چهل و ششم ستاد ملی ساماندهی امور جوانان است که با امضای وزیر ورزش و جوانان جهت اقدامات لازم در خصوص اجرای دقیق و موثر برنامه های اولویت بندی شده و به دستگاه های عضو ابلاغ شده است.
مسوولین سازمان ها و تشکل های مردم نهاد و جوان آذربایجان شرقی نیز در این نشست مشکلات، تنگناها، پیشنهادات، نیازها و بسترهای مورد نیاز خود را ارایه کردند.
7233/587
















