برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برگزاری آخرین مرحله مسابقات انتخابی تیم های نوجوانان و جوانان کاراته

تهران -آخرین مرحله از مسابقات انتخابی تیم های نوجوانان و جوانان کاراته کشورمان به منظور حضور در مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان برگزار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، این رقابت روز پنجشنبه هفته جاری (4خردادماه) در سالن شهید افراسیابی تهران برگزار می شود تا نفرات برتر تیم های نوجوانان و جوانان کاراته کشورمان برای حضور در یازدهمین دوره مسابقه های قهرمانی آسیا مشخص شود.

یازدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا تیرماه سال جاری به میزبانی ازبکستان و در تاشکند برگزار خواهد شد.

'علیرضا سلیمانی' سرمربی تیم های نوجوانان و جوانان کاراته در این خصوص به ایرنا، گفت: این مسابقات درحالی برگزار می شود که هر کاراته کا برای حضور در ترکیب نهایی باید در 3 مبارزه صاحب 2 پیروزی شود.

بنابراعلام سلیمانی این مبارزات در زمانی 2 دقیقه ای و بدون هیچ گونه ارفاق وزنی انجام خواهد شد.

تیم کاراته ایران پس از مشخص شدن ترکیب اصلی خود در راستای برنامه های آماده سازی، در مسابقات جایزه بزرگ استانبول شرکت خواهد کرد تا ورزشکاران کشورمان با آمادگی مناسب راهی میدان آسیایی شوند.

ورزشی**3783**1440

تاریخ: 1391/3/2
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: