اسبقیان:باورزشکاران المپیکی صحبت می کنم
'محمدشروین اسبقیان' روزسه شنبه درگفت وگوبا خبرنگار ایرناافزود:سال هاخدمتگزارورزشکاران در عرصه های مختلف بوده و آشنایی کاملی با روحیات آنان دارم.
وی با اشاره به کسب چهار سهمیه بازی های المپیک 2012 لندن توسط قایقرانان کشورمان خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت این بازی ها، در اسرع وقت نشستی با ورزشکاران المپیکی برگزار خواهم کرد و امیدوارم هر تصمیمی اتخاذ می شود برای کشورمان مفید باشد.
سرپرست فدراسیون قایقرانی تصریح کرد: حضور در بازی های المپیک آرزوی هر ورزشکاری است و بطور حتم برای موفقیت از نظرات و پیشنهادهای صاحب نظران وکارشناسان دلسوز قایقرانی استفاده خواهم کرد.
اسبقیان اظهارداشت:با تشخیص وزارت ورزش و جوانان، ماموریت خدمتگزاری به جامعه قایقرانی را عهده دارشده ام وامیدوارم دین خود رابه ورزشکاران، مربیان، صاحب نظران ودیگر تلاشگران ورزش قایقرانی به خوبی ادا کنم.
وی افزود: تصمیماتی که در وزارت ورزش و جوانان اتخاذ می شود به طور حتم بر اساس اصول و به صلاح ورزش کشورمان است ومن نیز به عنوان یک سرباز به وظایف خود عمل خواهم کرد.
سرپرست فدراسیون قایقرانی با قدردانی از تلاش های 'احمد دنیامالی' رییس سابق این فدراسیون گفت:از دوران نونهالی و از روزی که به یاد می آورم در میادین ورزشی حضور داشتم اما هیچگاه وارد حاشیه نشده ام.
وی توجه ویژه به استعدادیابی را از مهمترین برنامه های فدراسیون قایقرانی اعلام کردوگفت: بدون شک مشکلات ورزشکاران رشته قایقرانی را نیزبررسی کرده وتوجه به این مشکلات را در اولویت برنامه های فدراسیون قرار خواهیم داد.
اسبقیان که سابقه 25 سال فعالیت در رده های مختلف وزارت ورزش و جوانان دارد، 15 سال به عنوان مدیرکل تربیت بدنی استان های اردبیل، تهران و آذربایجان شرقی فعالیت کرده و چهار بار نیز به عنوان مدیرکل نمونه کشوری انتخاب شده است.
ورزشی. ** 7537 **1590
















