'عباس امانی شهرک' مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه شد
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، دکتر محمد عباسی در این حکم خطاب به امانی آورده است: با توجه به تعهد و تخصص جنابعالی در امور اجرایی و ورزش و بنا به پیشنهاد معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی استانها، بدینوسیله جنابعالی را به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه منصوب می نمایم.
'عباس امانی' در یک ماه گذشته سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بود و قبل از آن نیز به عنوان معاون توسعه منابع و سرمایه انسانی این اداره کل انجام وظیفه می کرد.
امانی از بازیکنان شاخص والیبال استان کرمانشاه در سالهای گذشته است و هم اکنون نیز دارای مدرک عالی مربیگیری والیبال است و چهار سال نیز مدیرکلی تربیت بدنی استان کهکیلیویه و بویر احمد را برعهده داشته است.
پیش از امانی 'مهدی گردانی' به مدت پنج سال مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه بود و در دوران مسوولیت وی، میزان سرانه فضاهای ورزشی استان کرمانشاه از 25 صدم متر مربع به 85 سانتی متر افزایش یافت و ورزش استان در بسیاری از شاخصها در سطح کشور رشد چشمگیری پیدا کرد.
567
















