برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر عنوان شد:بعید است باشگاه ذوب‌آهن خصوصی شود/ تا به حال 4 درصد سهام فروش رفته!

مدیر سرمایه گذاری و امور سهام ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه عرضه سهام کارخانه ذوب‌آهن تا چهارشنبه به تعویق افتاد،گفت: با فروش این 15 درصد، اتفاقی برای کارخانه و حل مشکلات مالی باشگاه رخ نخواهد داد.

مجتبی فریدونی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت فروش سهام کارخانه ذوب‌آهن و خصوصی شدن باشگاه‌ ذوب‌آهن اصفهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: در حال حاضر تنها 4 درصد سهام فروش رفته و قرار بود روز یکشنبه بلوک 15 درصدی عرضه شود که آنهم احتمالا تا چهارشنبه به تعویق افتاد.

وی با بیان اینکه مشکل باشگاه ذوب‌آهن اصفهان با فروش این مقدار سهام کارخانه حل نمی‌شود، افزود: وقتی می‌توانیم از زیر قوانین و مقررات دولتی خارج ‌شویم که حداقل 50 درصد به اضافه یک سهم از سهام کارخانه به فروش برود، به همین دلیل با فروش این 15 درصد، اتفاقی برای کارخانه و حل مشکلات مالی باشگاه رخ نخواهد داد.

مدیر سرمایه گذاری و امور سهام ذوب‌آهن اصفهان در مورد اینکه پروسه واگذاری 50 درصد به اضافه یک سهم چقدر طول می‌کشد؟، تاکید کرد: معلوم نیست و بستگی به تصمیم بعدی سازمان خصوصی‌سازی و هیئت عالی وا‌گذاری دارد. تصمیم برای عرضه این بلوک 15 درصدی در تاریخ 20/12/90 اتخاذ شد که عرضه آن به امروز کشید. البته اگر بلوک بعدی حداقل 35 درصد باشد، می‌توان گفت مشکلات باشگاه حل خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا می‌توان با عرضه هرچه سریعتر بلوک‌ها باقی‌مانده شرایط را برای خصوصی کردن کارخانه و در نهایت باشگاه ذوب‌آهن اصفهان فراهم کرد؟، اظهار داشت: بعید می‌دانم چنین اتفاقی رخ دهد زیرا آنها قوانین و مقررات خودشان را دارند، هیئت عالی واگذاری و وزیر اقتصاد تصمیم گیرنده هستند اما اگر بخواهند اینکار را انجام دهند، باید اقدامات و پیگیری‌های خاصی برای این امر صورت گیرد.

فریدونی با بیان اینکه باشگاه باید برای رهایی از مشکلات مالی تدابیر دیگری بیاندیشد ، افزود: فکر کنید باشگاه خصوصی شد، آیا می‌توان در مقطعی کوتاه مقادیر قابل توجهی نقدینگی به باشگاه تزریق کرد؟ باید شرایط فراهم باشد و دید سهام‌دار جدید حاضر است چنین هزینه‌ای انجام دهد یا نه.

وی در مورد اینکه از میزان بدهی باشگاه ذوب‌آهن خبر ندارد و تنها طبق نظر خسرو ابراهیمی مدیرعامل باشگاه ذوب‌آهن بدهی آن 28 میلیارد است که باید از خودشان در این خصوص سوال کرد، ادامه داد: اگر کارخانه خصوصی شود، می‌تواند بودجه‌ای را مشروط بر توان مالی‌اش در اختیار باشگاه قرار دهد. ما هم از خدا می‌خواهیم فکری اساسی در این خصوص صورت گیرد تا مشکل مالی باشگاه بزودی برطرف شود.

مدیر سرمایه گذاری و امور سهام ذوب‌آهن اصفهان خاطرنشان کرد: در قانون بودجه آمده یک درصد اعتبارات منهای هزینه‌های مستقیم تولیدی می‌تواند صرف ورزش قهرمانی، همگانی و توسعه زیر ساخت‌ها شود. همانجا تکلیف 55 درصد این بودجه مشخص شده و باید 30 درصد در ورزش روستایی، 20 درصد در ورزش مدارس و 5 درصد در کانون‌های بسیج هزینه شود که تنها می‌توان برای 45 درصد باقیمانده تصمیم‌گیری کرد.

وی ادامه داد: در گذشته در حقیقت اعتبارات ورزشی تخصیص یافته در قانون بودجه از حساب کارخانه کسر و به حساب سازمان تربیت بدنی واریز می‌شد که پس از هماهنگی با این سازمان، بخشی از این بودجه را به آنها پرداخت و مابقی را خودمان هزینه می‌کردیم اما امروز هزینه این 45 درصد با دریافت پروانه حرفه‌ای در تضاد است.

فریدونی با بیان اینکه در این خصوص نباید اطلاعات غلط در اختیار مردم قرار داد، تصریح کرد: طبق مصوبه مجلس تنها 45 درصد از یک درصد اعتبارات منهای هزینه‌های مستقیم تولیدی به باشگاه می‌رسد که روی آن هم بحث است زیرا طبق تبصره 13 ماده پنجم، باشگاه‌ها و ورزش حرفه‌ای نمی‌توانند از بودجه دولتی استفاده کنند.

مدیر سرمایه گذاری و امور سهام ذوب‌آهن اصفهان در پایان گفت: سال گذشته تفاسیر صورت گرفته توسط مجلس شورای اسلامی و وزارت ورزش و جوانان مبتنی بر این بود که ما ورزش حرفه‌ای نداریم و همه در سطح قهرمانی ارزیابی می‌شوند و بر این اساس اجازه استفاده از بودجه دولتی را به باشگاه‌ها داده شد اما امسال شرایط کاملا متفاوت است و باشگاه‌ها باید پروانه حرفه‌ای بگیرند. اگر باشگاه پروانه حرفه‌ای بگیرد نمی‌تواند از این 45 درصد هم استفاده کند و اگر پروانه حرفه‌ای را نگیرد، اجازه حضور در مسابقات را نخواهد داشت.


تاریخ: 1391/3/7
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: