برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حاشیه های دیدار تیم ملی فوتبال ایران و آلبانی

استانبول - دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و آلبانی در حالی آغاز شده است که حدود 2 هزار نفر از ایرانیان مقیم استانبول با پرچم های سه رنگ ایران تیم محبوب خود را تشویق می کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا حاضر در ورزشگاه اینونو باشگاه بشیکتاش ترکیه، هواداران تیم ملی کشورمان بیش از همه محمد رویانیان و علی فتح اله زاده مدیران عامل باشگاه های پرسپولیس و استقلال را تشویق می کنند.

حدود 500 نفر از آلبانی تباران مقیم ترکیه نیز برای تشویق تیم ملی کشورشان در ورزشگاه حضور دارند.

محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان به همراه حمید سجادی معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی ، بهمن حسین پور سفیر ایران در ترکیه و محمود حیدری سرکنسول ایران در استانبول از جمله مقامات ایرانی حاضر در ورزشگاه هستند.

چهار داور ترک قضاوت این مسابقه را برعهده دارند.

در بین دو نیمه تمامی نیمکت نشینان تیم ملی فوتبال ایران به جز شهاب گردان و قاسم دهنوی به گرم کردن پرداختند.

زمانی که علی کریمی برای گرم کردن بین دو نیمه وارد زمین شد حاضران در ورزشگاه به شدت او را تشویق کردند.

پلیس ترکیه پس از گذشت حدود 30 دقیقه از آغاز بازی در مکان های مشخص شده استقرار یافت.

داور این مسابقه در پایان نیمه نخست حتی یک ثانیه نیز وقت اضافه منظور نکرد.

دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و آلبانی تا دقیقه 60 با یک گل به سود تیم آلبانی در جریان است.

1346/536

تاریخ: 1391/3/7
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: