برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کی روش: فیفا کارت امید نظری را صادر نکرده است

استانبول - سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران گفت: فدراسیون بین المللی فوتبال ( فیفا) کارت بازی ' امید نظری' را صادر نکرده و به همین دلیل امکان استفاده از او در دیدار با آلبانی وجود نداشت.

' کارلوس کی روش' پس از باخت تیم ملی ایران در دیدار تدارکاتی برابر آلبانی گفت تمایل زیادی داشته از نظری استفاده کند ولی با محدودیت قانونی در این زمینه روبرو بوده است.

کی روش درباره عملکرد تیم ایران در مقابل آلبانی گفت: این باخت از درون آتشم زد. ما پنج موقعیت گل و 3 موقعیت تک به تک داشتیم، اما متاسفانه به گل نرسیدیم، در حالی که آلبانیایی ها تنها دو موقعیت داشتند و یکی از آنها را گل کردند.

وی در عین حال بازی را ' خوب' توصیف کرد و گفت: این بازی را آنالیز خواهم کرد تا نقاط قوت و ضعف تیم پیدا شود.

کی روش اظهار داشت: از مدافعان تیم راضی هستم، چرا که روزخوبی را پشت سر گذاشتند و سایر بازیکنان نیزعملکرد قابل قبولی در زمین مسابقه به نمایش گذاشتند و توانستند تیم حریف را 90 دقیقه تحت فشار قرار دهند.

وی افزود: از نظر فنی به آنچه که نیاز داشتیم ، دست پیدا کردیم اگرچه از باخت تیم ملی فوتبال ایران به شدت ناراحت هستم اما بازی تمرینی خوب و مفیدی بود.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در خصوص دلایل استفاده از علیرضا حقیقی دروازه بان روبین کازان روسیه نیز گفت: پیش از این از شهاب گردان، محسن فروزان دروازه بان تیم تراکتورسازی و مهدی رحمتی دروازه بان تیم استقلال تهران استفاده کرده بودم.

وی گفت: طبق برنامه امروز این فرصت را به حقیقی دادم تا شایستگی های خود را به کادر فنی تیم ملی ثابت کند.

کی روش افزود: امروز تیم آلبانی تنها دو موقعیت گل داشت،‌ بنابر این حقیقی روز سختی را پشت سر نگذاشت. اما در دریافت گل نیز مقصر نبود. چرا که به عقیده من هافبک های تیم نتوانستند به خوبی در شرایط دفاعی عمل کنند و اجازه حرکت را به بازیکنان تیم آلبانی در زمان گل زنی دادند.

وی افزود: درمجموع به دلیل جنگندگی و انگیزه بالای بازیکنانم در این مسابقه از آنان راضی هستم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درخصوص تیم ملی فوتبال آلبانی نیزگفت: تیم خوبی امروز در مقابل تیم ایران قرارگرفت، بیشتربازیکنان این تیم در اروپا بازی می کنند با این وجود 90 دقیقه زیر فشار تیم ملی ایران بودند اما با توجه به غیر قابل پیش بینی بودن فوتبال، در نهایت به پیروزی رسیدند.

وی در خصوص استفاده از 'پژمان نوری' گفت: طبق برنامه از بازیکنان متعددی در بخش چپ تیم استفاده کردم، امروز این فرصت را به نوری دادم که او نیز عملکرد قابل قبولی داشت.

کی روش در ادامه تصریح کرد: ما دو هفته است که تیم را جمع کرده ایم ، تمرینات واقعی تیم ملی فوتبال ایران با توجه به استراحتی که فردا ( دوشنبه ) در نظر گرفته ایم، از پس فردا شروع خواهد شد.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در خصوص استفاده نکردن از بازیکنان اصلی ایران در این مسابقه نیز گفت: تلاش کردم فشار زیادی به بازیکنان اصلی در این مسابقه وارد نشود.

وی افزود: براساس همین رویکرد، از بازیکنان اصلی تیم ملی حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا (بازیکنان تیم های استقلال، پرسپولیس و سپاهان) استفاده نکردم.

سرمربی ایتالیایی تیم ملی فوتبال آلبانی نیز پس از پیروزی یک بر صفر برابر تیم ملی فوتبال ایران در دیدار دوستان در ترکیه افزود: تیم ملی فوتبال ایران از بازیکنان خوبی برخوردار است.

به گفته 'جیانی دی بیاسی'، ‌این مسابقه ،‌ رقابت خوبی بود و دو تیم بازی تاکتیکی خوبی در زمین انجام دادند.

وی افزود: قبل از این مسابقه، بازی تیم ملی فوتبال ایران برابر موزامبیک و موریتانی راآنالیز کرده بودم.

دی بیاسی در توصیف تیم ملی فوتبال ایران گفت که ایرانی ها فوتبال خوب و سرسختانه ای را به نمایش می گذارند و از بازیکنان خوبی برخوردار هستند.

وی از 'هادی عقیلی' و 'جواد نکونام' به عنوان بهترین بازیکنان ایران در این مسابقه یاد کرد و گفت: تیم ایران دارای خط هافبک بسیار خوبی است.

بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان دیشب (یکشنبه شب) در دیدار تدارکاتی مقابل آلبانی در ترکیه با یک گل شکست خوردند.

ورزشی ** 1346**1917

تاریخ: 1391/3/8
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: