دوچرخه سواران آذربایجان شرقی تا مرقد امام راحل رکاب می زنند
تبریز- رئیس هیات ورزش های همگانی آذربایجان شرقی گفت: دوچرخه سواران این هیات برای شرکت در مراسم ارتحال امام راحل مسیر تبریز به تهران را رکاب می زنند.
رسول صادقی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 23 دوچرخه سوار به مناسبت شرکت در مراسم بیست و سومین سالگرد ارتحال امام خمینی ره و با بدرقه آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز روز دهم خرداد ماه جاری به سمت تهران حرکت می کنند.
وی اضافه کرد: این کاروان 23 نفره با نام 'کاروان راهیان نور' مسیر 650 کیلومتری تبریز تا حرم مطهر امام (ره) رکاب خواهند زد.
صادقی گفت: این هفدهمین بار متوالی است که دوچرخه سواران استان به منظور شرکت در مراسم ارتحال امام عازم تهران می شوند.
وی افزود: تجدید عهد و پیمان با آرمان های امام راحل و بیعت با رهبر فرزانه انقلاب و شرکت در مراسم ارتحال هدف اصلی این کاروان است.
7233/245
تاریخ: 1391/3/8
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
کلمات کلیدی: ،
















