برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کنفدراسیون فوتبال آسیا: تیم فوتسال ایران جایگاهش را محکم تر کرد

تهران - کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از برتری 9 بر 0 تیم ملی فوتسال ایران مقابل استرالیا در جریان رقابت های قهرمانی 2012 آسیا نوشت:ایران با این پیروزی بر جایگاه خود به عنوان مدعی بلامنازع مسابقات تأکید کرد.

تیم ایران پس از شکست استرالیا 9 امتیازی شد و به عنوان تیم نخست گروه سوم به مرحله بعد راه یافت.

برای تیم ملی فوتسال ایران در این بازی محمد طاهری، وحید شمسایی و علی اصغر حسن زاده هر کدام دو گل و قدرت بهادری، حسین طیبی و جواد اصغری مقدم نیز هر کدام یک گل به ثمر رساندند.

تیم فوتسال کشورمان پیش از این دیدار، در برابر تیم های کره جنوبی و قطر به ترتیب با نتایج 14 بر یک و 8 بر صفر به برتری دست یافته بود.

تیم ایران بعد از بازی با استرالیا باید در مرحله یک چهارم نهایی در دیداری بین قهرمان و نایب قهرمان مسابقات 2010، به مصاف ازبکستان برود.

در این دوره از مسابقه ها که در دبی امارات برگزار می شود، تیم های تایلند و قرقیزستان ازگروه اول، ژاپن و لبنان از گروه دوم، ایران و استرالیا از گروه سوم و کویت و ازبکستان از گروه چهارم راهی مرحله یک چهارم نهایی شدند.

در مسابقات این مرحله که سه شنبه برگزار خواهد شد، ایران با ازبکستان دیدار خواهد کرد، تایلند به مصاف لبنان می رود، ژاپن برابر قرقیزستان قرار خواهد گرفت و کویت با استرالیا بازی می کند.

ورزشی**9126**1440

تاریخ: 1391/3/8
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: