ایران صاحب 3 حق رای در مجمع جهانی بدمینتون شد
به گزارش فدراسیون بدمینتون ، در اجلاس جهانی بدمینتون که از شنبه ، ششم خرداد در شهر ووهان چین با حضور 93 کشور و به منظور بازبینی اساسنامه تشکیل شده است ، ایران توانست جزو کشورهایی که برنامه هایی خوب برای توسعه این رشته داشته ، قرار گیرد و صاحب سه حق رای شود.
براساس این گزارش به جز چین ، مالزی ، اندونزی و دانمارک که هریک صاحب پنج رای هستند ، چند کشور نیز از جمله ایران دارای سه حق رای هستند و مابقی تنها یک رای دارند .
حق عضویت طولانی در مجمع جهانی بدمینتون (BWF) و اجرای تقویم جهانی بدمینتون چون برگزاری منظم مسابقات دهه فجر از نکات تاثیر گذار در دریافت این حق رای بوده است .
هم اکنون 'محمد رضا پوریا ' رییس فدراسیون بدمینتون ایران نیز در این مجمع حضور دارد.
** برگزاری مسابقات بین المللی جوانان در ایران
' جیفا'رییس توسعه بدمینتون کنفدراسیون آسیا در این مجمع گفت: جدا از پنج کشور برتر بدمینتون جهان ، کشورهایی چون ایران ، سریلانکا و هند جایگاه ویژه ای در آسیا یافته اند.
وی ادامه داد: فاصله بدمینتون ایران با غرب آسیا زیاد شده است ضمن اینکه ایران نشان داده است توانایی برگزار رویدادهای بین المللی را دارد و بر همین اساس با برگزاری مسابقات بین المللی جوانان آسیا در ایران موافقت می شود.
براساس رایزنی های صورت گرفته ، قرار است شهریور امسال ، رائو گانگا رییس توسعه جهانی و جیفا رییس توسعه آسیا از زیر ساخت های بدمینتون پنج استان ایران بازدید کنند.
ورزشی **1828**1553
















