برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر عنوان شد:اردوی مناسب داشته باشیم در رقابتهای دانشجویان جهان مدال می‌گیریم

کماندار ملی پوش ایران به دنبال حضور اولین تیم تیروکمان کشورمان در مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان، گفت: اگر اردوی خوبی داشته باشیم شانس کسب مدال کمانداران کامپوند زیادمی شود.

محمدعلی کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برای اولین بار در انتخابی تیم ملی دانشجویان کشور شرکت کردم و موفق شدم با موفقیت در این مسابقه از سوی کادر فنی برای اعزام به هشتمین دوره مسابقات جهانی دانشجویان انتخاب شوم.

وی با بیان اینکه روند برگزاری این مسابقات با رقابتهای جهانی فرقی ندارد، افزود: تجربه 12 بار حضور در مسابقات جهانی و جام های مختلف جهانی را داشته ام و از این بابت هیچ استرس و نگرانی برای شرکت در این مسابقات ندارم.

عضو تیم ملی تیروکمان ایران، خاطرنشان کرد: در حال حاضر همراه با ملی پوشان در کمپ آزادی تمرین می کنم و مطمئن هستم اگر برنامه اردویی خوبی را برای ملی پوشان اعزامی به مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان بگذارند تیم کامپوند مردان و زنان ایران شانس زیادی برای کسب مدال دارد.

وی ادامه داد: پیش از این دو نماینده ایران در المپیک دانشجویان جهان در صربستان شرکت کرده بودند. ارزیابی خوبی از این رقابتها به ما داده اند که مطمئن هستم اگر خوب تمرین کنیم و مشکلی نداشته باشیم قطعا به مدال می رسیم.

هشتمین دوره مسابقات تیراندازی باکمان قهرمانی دانشجویان جهان اول تا چهارم مهرماه سال جاری در چین برگزار می‌شود. تیم کامل تیروکمان ایران برای اولین بار راهی این رقابت‌ها خواهد شد.


تاریخ: 1389/6/6
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: