برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

علیرضا محمد: دنیزلی اعلام کرده بود به من نیاز دارد

تهران - مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: 'مصطفی دنیزلی' به من اعلام کرده بود، فصل آینده در پرسپولیس بمانم اما حالا نامم در فهرست 10 نفره این تیم نیست.

'علیرضا محمد' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در هفته های پایانی لیگ برتر فوتبال، 'مصطفی دنیزلی' از من درخواست کرده بود تا در تیم پرسپولیس بمانم اما امروز متوجه شدم در فهرست 10 نفره این تیم حضور ندارم.

وی ادامه داد: البته نام من در فهرست مازاد باشگاه هم نیست و نمی دانم آیا مرا می خواهند یا باید به فکر انتخاب تیم جدید باشم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در طول این فصل بسیار بدشانس بودم و در اکثر مواقع با مصدومیت روبه رو می شدم و نباید فراموش کنیم مصدومیت های من برای تیم پرسپولیس بوده است.

وی تصریح کرد: اگر بخواهند در پرسپولیس بمانم به طور حتم با بررسی شرایط علاقه مند هستم در تیم محبوب خود همچنان حضور داشته باشم.

وی اظهار داشت: اگر هم نخواهند در پرسپولیس باشم چند پیشنهاد از لیگ برتر دارم که پس از بررسی، بهترین آن را انتخاب خواهم کرد.

محمد در خصوص اینکه آیا برای مشخص شدن تکلیفش با مدیران تیم تماس خواهد گرفت، گفت: به هیچ عنوان پیگیری نخواهم کرد زیرا اگر برای تیم مفید باشم، خودشان با من مذاکره خواهند کرد.

ورزشی. ** 9118 ** 1589

تاریخ: 1391/3/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: