نشست هیات رییسه سازمان لیگ فوتبال آزادگان برگزار شد
به گزارش ایرنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال،
این نشست عصر امروز (سه شنبه) برگزار شد که مهدی محمدنبی، غلامرضا بهروان و مسولان برگزاری لیگ های دسته اول، دوم و سوم و رده های سنی کشور نیز در آن حضور داشتند.
غلامرضا بهروان رییس سازمان لیگ آزادگان در خصوص این نشست به سایت رسمی فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به اینکه در جلسه هفته قبل لیگ آزادگان، کفاشیان و نبی غیبت داشتند، تصمیم بر آن شد جلسه ای امروز با حضور رییس و دبیر فدراسیون فوتبال برگزار شود.
بهروان در ادامه در خصوص برگزاری لیگ های پایه گفت: در مورد برگزاری لیگ های پایه در سال جاری با توجه به حضور تیم های نوجوانان و جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا تصمیم هایی اتخاذ شد تا تیم های نوجوانان و جوانان به برنامه های مورد نظر خود برسند و باشگاه ها نیز به علت در اختیار گذاشتن بازیکنان خود به تیم های ملی، متضرر نشوند.
وی در مورد بحث کاهش تیم های لیگ برتر و لیگ دسته یک گفت: با توجه به اینکه قرار شد تعداد تیم های لیگ برتر و لیگ دسته یک تقلیل پیدا کنند، تصمیم گرفتیم در اسرع وقت آیین نامه ای در این راستا تهیه و تنظیم کرده و به مرحله اجرا درآید.
در پایان این نشست، نحوه فعالیت سازمان لیگ آزادگان با توجه به تغییرات و همچنین شروع مسابقات لیگ های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفت.
ورزشی. ** 3783 ** 1589
















