هافبک پرتغالی :تراکتور آسیایی انگیزه ام را بیشتر کرد
'ژائو پدرو فررا ویله لا' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: آشنایی خوبی از این تیم با توجه به حضور چند بازیکن پرتغالی در ایران دارم و مدیربرنامه هایم اطلاعات خوبی از این تیم در اختیارم گذاشته است.
وی اضافه کرد: حضور کارلوس کی روش به عنوان سرمربی تیم ملی ایران و همچنین برادران لوپز در فوتبال لیگ برتر و انعکاس اخبار این افراد در جراید پرتغالی، موجب شناخت خوب فوتبالیست های پرتغالی از فوتبال ایران و تراکتورسازی شده است.
ژائو افزود: می دانم که تراکتورسازی پرشورترین هواداران فوتبال ایران را در اختیار دارد و یکی از تیم های پرطرفدار ایران است و مردم تبریز نیز فوتبال را به خوبی می فهمند و با فوتبال زندگی می کنند.
وی ابراز امیدواری کرد تا بتواند در مسیر رو به رشد تراکتورسازی در فوتبال ایران و آسیا به اندازه توانایی اش سهیم باشد.
این بازیکن عصر امروز با حضور در هیات فوتبال به مدت دو فصل با تراکتورسازی قرارداد امضا کرد.
7233/245
















