برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یک مسوول فدراسیون قایقرانی : فدراسیون قایقرانی ایران تعلیق نشده است

تهران - مسوول کمیته روابط عمومی فدراسیون قایقرانی گفت : اخبار منتشره از سوی برخی رسانه هامبنی بر تعلیق این فدراسیون و یا تعیین مهلت برای آن از سوی فدراسیون بین المللی قایقرانی درست نیست و این فدراسیون تاکنون نامه رسمی در این زمینه دریافت نکرده است.

بابک فرزام خواه روز چهارشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرناافزود: فدراسیون بین المللی قایقرانی در قالب سه رشته رویینگ، کانوئینگ و بادبانی فعالیت دارد و برای تعلیق فدراسیون قایقرانی هر کشور، تصمیم مسوولان این سه رشته باید باشد.

وی گفت:‌ متن نامه 'خوزه پرونا'دربرخی سایت های خبری حاکی ازابراز نگرانی وی از برکناری احمد دنیامالی از ریاست فدراسیون قایقرانی ایران است که این نگرانی نیز به سبب مدیریت های ورزشی و تجاری وی اعلام شده است.

گفتنی است پیش ازاین سندی دربرخی سایت های خبری درباره برکناری دنیامالی به نقل از کنفدراسیون آسیایی کانومنتشر شده بود که در آن نیز تنها رشته کانو آسیایی ابراز نگرانی کرده بود،‌ دبیرکل این رشته نیز یکی از مسوولان سابق فدراسیون قایقرانی ایران است.

روز گذشته برخی سایت های خبری با انتشار نامه ای به نقل از 'کنفدراسیون (فدراسیون)بین المللی قایقرانی (کانوئینگ) مدعی شدند که فدراسیون قایقرانی ایران تعلیق شده است.

علت این اقدام برکناری احمد دنیا مالی از ریاست فدراسیون قایقرانی ایران اعلام شده بود که آن را غیردمکراتیک خوانده بودند.

طبق اساسنامه انتخابات فدراسیون های ورزشی ایران،‌ مسوولان ورزش می توانندروسای فدراسیون ها را برکنار کنند.

ورزشی**1587**1590**

تاریخ: 1391/3/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: