برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ارزیابی 4 بازیکن ملی پوش رئال از بخت اسپانیا در یورو 2012

تهران - چهار بازیکن رئال مادرید که همراه با تیم ملی اسپانیا در رقابت های یورو 2012 شرکت می کنند ارزیابی خود را از این دوره از رقابت ها ، تیم های حریف و آقای گل این مسابقات بیان کرده اند.

آنچه در پی می آید متن گفت و گوی سایت رئال مادرید با این بازیکنان است.

ایکر کاسیاس - دروازه بان :

هدف ما این است که همچون سال 2008 قهرمان شویم . ما همه را شگفت زده کردیم. اکنون همه می دانند چگونه بازی می کنیم.

البته همه حریفان در این دوره برای ما سخت خواهند بود چرا که می دانند رویارویی با ما می تواند رویاهای آنها را خراب کند. آلمان تیمی قوی است. آنها درسال های اخیر خوب بازی کرده اند و همیشه برای قهرمانی می جنگند. هلند هم تا فینال جام جهانی رسید و فرانسه هم بازیکنان خوبی دارد و می خواهد آنچه که در جام جهانی رخ داد را به فراموشی بسپارد.

امیدوارم آقای گل این دوره از مسابقات یک اسپانیایی باشد همانطور که قبلا هم بوده است. مگر این که یک بازیکن در هر مسابقه چهار یا پنج گل بزند و از ما پیشی بگیرد.

سرخیو راموس - مدافع :

رمز پیروزی ما عمل به فلسفه و وفاداری به سبک بازی مان است که در سال های اخیر ما را به موفقیت رسانده است. مسلم است که پس از قهرمانی درجام جهانی و یورو 2008 ما بخت نخست قهرمانی این دوره هم باشیم چون مطبوعات همیشه روی تیم اسپانیا تمرکز می کنند.

ما تربیت شده ایم تا پیروز شویم و این را مرهون تمرین و کار سخت هستیم. همین هم ما را در مقابل دیگران پیروز می کند. ما هسته ای در تیم داریم که سایر تیم ها فاقد آن هستند.

این فصل بسیار طولانی بود و به همین خاطر هر تیم می تواند در بهترین شرایط باشد. البته همه چیز به شرایط فیزیکی بازیکنان تیم ها دارد.

از نظر من یکی ازبخت های قهرمانی در این دوره تیم پرتغال است. آنها بازیکنانی با کیفیت فوق العاده دارند. خوشحالم که با برخی از آنها در رئال مادرید بازی می کنم و براین باورم که آنها می توانند بر فراز بام اروپا بایستند.

من این شانس را داشتم که در بهترین لیگ فوتبال دنیا بازی کنم و فکر می کنم بهترین گلزنان اروپا هم از همین لیگ برخواهند خاست. به باور من آقای گل این دوره یک اسپانیایی خواهد بود. ما بازیکنان زیادی داریم که در سال های اخیر در بالاترین سطح بازی کرده اند.

ژابی آلونسو - هافبک :

به رغم همه گمانه زنی ها؛ این دوره از رقابت های اروپا پیچیده است نمی دانم دقیقا کدام تیم های می توانند بخت قهرمانی باشند. به نظرم این دوره برای تیم اسپانیا سخت خواهد بود.

پرتغال تیمی عالی دارد. اگر به رده های بالا برسد تعجب نخواهم کرد. امیدوارم آقای گل این دوره یک اسپانیایی باشد.

آلوارو آربلوآ - مدافع:

هیچ تیمی نمی تواند مطمئن باشد پس از قهرمانی در جام جهانی و اروپا می تواند باز هم قهرمان شود. این نشان می دهد که چه چالشی پیش روی ما است. همه تیم ها درباره ما مطالعه کرده اند و می خواهند ما را شکست دهند. تکرار قهرمانی هرگز کار آسانی نیست.

هر تیمی می تواند شگفتی ساز باشد. امیدوارم آقای گل یک اسپانیایی باشد ولی اگر چنین نشد, امیدوارم کریم بنزما یا کریستیانو رونالدو آقای گل شوند.

ورزشی ** 1553

تاریخ: 1391/3/10
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: