سرمربی تیم والیبال دانشگاه پیام نور اصفهان:تیم های دانشگاهی با مشکل تغییر تیمی مواجه اند
محمد صادق فشنگ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ورود و خروج دانشجویان ورزشکار متعدد طی سال های متوالی در محیط دانشگاهی ، موجب ایجاد تحول تیمی در ساختار نفراتی تیم های ورزشی دانشجویی می شود و این امر مشکلی است که همواره با آن درگیرهستیم.
وی اظهارداشت: پشتوانه سازی و تربیت جوانان قبل از دوران دانشجویی و ورود ورزشکاران ماهر و با تجربه به تیم های دانشگاهی می تواند علاوه بر بالا بردن سطح کمی المپیادهای دانشجویی، سطح کیفی آن را نیزاز نظر فنی و رقابتی بالا ببرد.
وی افزود: هم اکنون شاهد حضور 19 تیم از سراسر کشور در مسابقات والیبال پیام نور هستیم که امیدواریم با ایجاد برنامه ریزی های اصولی و جذب بازیکنان حرفه ای و نخبه شاهد رقابت های تنگاتنگ و دیدنی از تمامی تیم های حاضر باشیم.
وی از پیروزی 2 بر صفر تیمش در برابر قزوین ابراز خرسندی کرد و افزود: بازیکنانم به دلیل مشکلات تحصیلی، زمان کافی و مناسبی برای انجام تمرینات آمادگی و رسیدن به هماهنگی تیمی قبل از مسابقات نداشتند ولی با شناختی که از نفراتم دارم مطمئنم با انجام بازیهای قابل قبول به مراحل بالاتر صعود می کنند.
وی میزبانی این دوره از مسابقات را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: تیم آذربایجان غربی یکی از تیم های خوب و آماده این دوره است و رقیب سرسختی برای تیم های حاضر محسوب می شود.
مسابقات والیبال دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور با حضور 19 تیم از روز /سه شنبه/ نهم خرداد ماه جاری آغاز شده و به مدت 5 روز در سالن شهید قهاری دانشگاه پیام نور ارومیه ادامه دارد.
7126/583
7126
















