برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بسیروویچ:انتقام سختی ازاردن خواهیم گرفت

تهران - سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران با اشاره به اینکه بسکتبال ایران برای پیشرفت به مدیران دلسوز نیازدارد،‌گفت:در مسابقات غرب آسیا انتقام سختی از اردن خواهیم گرفت.

'مهمد بسیروویچ' روز شنبه با حضور در ایرنا افزود:در اولین جلسه تمرین به بازیکنان گفتم،برای پیروزی بر اردن و انتقام از آنها به مسابقات غرب آسیا می رویم.

وی گفت:به خوبی می دانم این خواست تمام خانواده بسکتبال ایران است.ما باید اردن را با بهترین نتیجه شکست دهیم تا کمی هواداران خوشحال شده و ناراحتی شکست در آسیا برابر این تیم را از بین ببریم.

*** تعامل خوبی با مسئولان بسکتبال ایران دارم

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: تیم ایران را قبلا در چند مسابقه دیده بودم و می دانستم که این تیم بازیکنان خوب و مدیران لایقی دارد.

وی ادامه داد: در این مدت کوتاهی که در ایران حضور دارم از همه چیز راضی هستم و رابطه بسیار خوبی با محمود مشحون رییس فدراسیون دارم.

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: با مسئولان فدراسیون تعامل خوبی داریم و تلاش خود را خواهیم کرد تا با کمک هم بسکتبال ایران را پیشرفت دهیم.

در خصوص احتمال جدایی محمود مشحون از فدراسیون بسکتبال، گفت: مشحون فرد بسیار زحمت کشی است و تا کنون بهترین افتخارات را با کمک بازیکنان برای بسکتبال ایران بدست آورده است.

وی ادامه داد:بسکتبال ایران برای پیشرفت هر چه بیشتر به حضور این مرد با صداقت نیاز دارد و امیدوارم مسئولان تصمیم به برکناری او نگیرند.

*** احترام میان بازیکنان و مربی باید دو طرفه باشد

بسیروویچ گفت: بازیکنان بزرگی چون صمد نیک خواه بهرامی و مهدی کامرانی در ترکیب تیم خود داریم و اطمینان داشته باشید تعامل من با آنها خوب خواهد بود.

وی ادامه داد: باید بدانیم ما ستاره های دیگر هم داریم و به تمام بازیکنان نیز اعلام کرده ام در تیم ملی همه چیز باید تحت نظر من باشد.

وی تاکید کرد: برای من قبل از بسکتبال نظم اهمیت دارد و در تیم ملی ایران نیز بر روی نظم تاکید بسیار ویژه ای دارم.

*** نمی خواهم چیزی را اثبات کنم

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران در خصوص اینکه از زمان حضورش در کشورمان بسیار با انگیزه است آیا این دلیل خاصی دارد، گفت:من همیشه به همین شکل کار می کنم و از دستیاران خودم هم خواسته ام اینچنین کار کنند.

وی تاکید کرد: قصد ندارم هیچ چیز خاصی را اثبات کنم و فکر می کنم برای موفقیت تیم ایران چنین برخوردی لازم است.

*** بازیکنان جوان را به خوبی زیر نظر گرفته ام

بسیروویچ گفت: برای انتخاب بازیکنان تیم ملی از مسئولان فدراسیون نیز مشورت گرفته ام اما در نهایت تصمیم آخر خودم اتخاذ کردم.

وی تاکید کرد: در روز های پایانی لیگ بازی ها را دنبال کردم و توانستم بازیکنان جوان خوب و با انگیزه ای را به اردو تیم ملی دعوت کنم که در آینده از آنها بیشتر خواهید شنید.

*** نظارت بر روی تمامی تیم ها سیستم کاری من است

سرمربی تیم ملی بسکتبال گفت: سیستم کاری من هدایت تمام تیم ها با کمک مربیانم است زیرا فکر می کنم برای پیشرفت بسکتبال ایران باید برروی تمام تیم های ملی نظارت داشته باشم.

وی ادامه داد: به طور حتم بازیکنان فعلی تیم ملی نمی توانند تا پایان عمر برای ما بازی کنند و باید به فکر تغییرات با شیب کم باشیم.

بسیروویچ اظهار داشت: از بازیکنان جوان در کنار بزرگسالان استفاده خواهیم کرد زیرا این بهترین راه برای بالا بردن تجربه آنها است.

*** مربیان تیم های ملی کار خود را به خوبی بلد هستند

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: افرادی را که برای تیم های پایه انتخاب کرده ام به خوبی کار خود را بلد هستند و از تمام آنها در حال حاضر راضی هستم.

وی ادامه داد: از مهران حاتمی درخواست کردم به خاطر تجربه خوبی که دارد سرمربیگری تیم جوانان را بپذیرد و امیدوارم به همراه علی توفیق موفق باشد.

*** فیزیک بازیکنان ایرانی خوب اما تکنیکشان بد است

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: فیزیک بازیکنان نقطه قوت آنها است و این مساله برای پیشرفت بسکتبال یک کشور بسیار مهم خواهد بود.

وی ادامه داد: بازیکنان ایرانی در بحت تکنیکی چندان قوی نیستند و باید برروی آنها کار بیشتری را انجام دهیم و این نقطه ضعف بسکتبال شما است.

*** تیم جوانان نیاز به تجربه اندوزی دارد

بسیروویچ گفت: تیم جوانان ایران برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا نیاز به تجربه اندوزی دارد و باید در مسابقات مهمی شرکت کند.

وی ادامه داد: باید با برنامه ریزی دقیق در کمپ های خوب اروپا حضور پیدا کنیم و با تیم های قدرتمند بازی های دوستانه برگزار کنیم.

*** از رییس جمهور ایران می خواهم دستور ساخت ورزشگاه اختصاصی برای بسکتبال را بدهند

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: داشتن یک ورزشگاه اختصاصی به پیشرفت بسکتبال ایران کمک بسیار زیادی خواهد کرد و باید این اتفاق رخ دهد.

وی خاطرنشان کرد:از رییس جمهور ایران می خواهم تا دستور ساخت ورزشگاه اختصاصی بسکتبال را بدهند زیرا این کوچکترین حق خانواده بسکتبال است.

بسیروویچ گفت: خانواده بسکتبال به این سالن به شدت نیاز دارند و ما باید برای برگزاری تورنمنت های معتبر چنین ورزشگاهی در اختیار داشته باشیم و این حق قدرت اول آسیا است.

وی ادامه داد:تمام علاقه مندان به بسکتبال وضعیت ورزشگاه را در دیدار مهرام و الریاضی دیدند اطمینان داشته باشید اگر بخواهیم اسپانیا را دعوت کنیم شرایط بسیار بدتر خواهد بود.

*** امیدوارم حدادی و کاظمی را در اختیار داشته باشیم

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران در خصوص احتمال حضور حامد حدادی و ارسلان کاظمی در مسابقات غرب آسیا گفت: فکر نمی کنم که آنها حضور پیدا کنند اما امیدوارم آنها را در اختیار داشته باشم.

وی ادامه داد: در حال رایزنی هستیم اما احتمال حضور این دو بازیکن در مسابقات غرب آسیا بسیار کم است.

بسیروویچ در خصوص اینکه آیا به دنبال بازیکنان دو رگه است، گفت:به این موضوع فکر کرده ام و زمانی که کار ها سبک تر شود آنها را زیر نظر خواهم گرفت.

*** دوست دارم با ایران هشتم جهان شوم

سرمربی تیم ملی بسکتبال ایران گفت: آینده بسیار روشنی را برای بسکتبال ایران پیش بینی می کنم و دوست دارم با این تیم مانند اسلوونی هشتم جهان شوم.

وی تاکید کرد: نمی دانم تا چه زمانی می توانم در ایران باشم اما به خوبی می دانم این مساله کاملا به نتایج من در تیم ملی ارتباط دارد.

ورزشی **9118**1440

تاریخ: 1391/3/13
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: