طالبی:فدراسیون بین المللی قایقرانی نامه ای به این فدراسیون نداده است
ناصر طالبی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد : در صورت ارسال چنین نامه ای از سوی فدراسیون های بین المللی کانو و یا روئینگ به کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران و یا وزارت ورزش باید رونوشتی ازآن نیز از سوی این فدراسیون ها به فدراسیون قایقرانی ایران ارسال می شد که تاکنون چنین نامه ای به این فدراسیون ارسال نشده است.
وی گفت : این گونه خبرسازی ها و رفتارها باعث لطمه زدن به ورزش کشور و قایقرانی ایران می شود و تغییرات صورت گرفته در فدراسیون قایقرانی ایران طبق قوانین و اساسنامه فدراسیون بوده و در گذشته هم بدون هیچ مشکلی انجام شده است.
وی گفت: برخی افراد تلاش دارند از طریق ارتباطات خود با فدراسیون بین المللی قایقرانی این تغییرات را غیرقانونی جلوه دهند ونگذارند فدراسیون قایقرانی ایران تلاش خود را دراجرای برنامه ها بکار گیرد.
طالبی اظهار کرد:مسولان ورزش کشور در جریان امورهستند و می دانند که با این رفتارهای لطمه زننده به ورزش کشور چگونه برخورد کنند.
ورزشی**1587**1590
















