برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سرپرست فدراسیون قایقرانی:تمام مسایل مرتبط بافدراسیون را برطرف می کنم

تهران - سرپرست فدراسیون قایقرانی خطاب به ورزشکاران ومربیان المپیکی این رشته گفت: تمرکز خود را بر روی روند آماده سازی بگذارند، باقی مسائل را من وهمکارانم در فدراسیون رفع خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای فدراسیون قایقرانی، سید محمد شروین اسبقیان در دیدار با افشین فرزام مربی و سولماز عباسی بانوی المپیکی روئینگ گفت : ورزشکاران و بخصوص قایقرانان المپیکی نگران حاشیه های پیش آمده در فدراسیون نباشند وتمرینات خود را با قدرت و بدون دغدغه برای کسب نتایج درخشان ادامه دهند.

وی افزود:از مربیان و قایقرانان المپیکی می خواهم که با قدرت تمرینات خود را ادامه دهند. هیچ مشکلی در روند اعزام قایقرانان به المپیک نداریم و کارها طبق روال معمول در حال انجام است.

وی گفت:همچنین قایقرانان فردا درتست دوپینگ برای حضور درالمپیک شرکت خواهند کرد.

سرپرست فدراسیون قایقرانی اظهارداشت: آرزوی هر ورزشکاری حضور در المپیک و افتخار آفرینی در این بازیها است.

سرپرست فدراسیون قایقرانی گفت: من از هر 5 قایقران المپیکی و مربیانشان می خواهم که تمرکز خود را بر روی روند آماده سازی بگذارند وباقی مسائل را من و همکارانم در فدراسیون رفع خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: به امید خدا با حمایتی که مسئولان وزارت ورزش از ما دارند هیچ مشکلی برای قایقرانی پیش نخواهد آمد و در المپیک شاهد نتایج درخشان قایقرانان خواهیم بود.

ورزشی ** 1587 **1590

تاریخ: 1391/3/17
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: