کلوزه: تیم پرتغال در رونالدو خلاصه نمی شود
به گزارش روزنامه های انگلیس، تیم ' یوآخیم لاو' یکی از بخت های قهرمانی این دوره رقابت های یورو 2012 است و کلوزه هم نسبت به موفقیت تیم خود اطمینان دارد، هرچند که در سخت ترین گروه با پرتغال، هلند و دانمارک هم گروه شده است.
کلوزه که در روز دیدار تیم های ملی آلمان و پرتغال 34 ساله می شود ، گفت: احساس بسیار خوبی دارم . تیم ما عالی و کاملا آماده است.
پرتغال سومین تیمی است که شانس صعود از این گروه را دارد و تا حد زیادی به ستاره خود' کریستیانو رونالدو' امید بسته است. کلوزه به این تیم رقیب هشدار داد برای آن که قهرمان سه دوره جام ملت های اروپا را حذف کنند نیاز به کار سخت تیمی دارند.
مهاجم تیم لاتزیو که پنج گل تا رکورد 68 گل ملی ' گرد مولر' فاصله دارد در پنج هفته پایانی فصل را به دلیل مصدومیت از میدان به دور بود.
رقابت های یورو 2012 ششمین مسابقات بین المللی پیاپی است که کلوزه همراه با تیم ملی آلمان در آن شرکت می کند.
این بازیکن 33 ساله دو دیدار تدارکاتی تیم ملی آلمان را از دست داد و این نگرانی وجود دارد که نتواند در تمامی رقابت های یورو 2012 به همراه این تیم حضور یابد.
وی در نشستی خبری گفت که مداوای او طبق برنامه پیش می رود واکنون از درد رهایی یافته است.
ورزشی **1553
















