سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه: همه بازیکنان برای انجام بازی افتتاحیه یورو 2012 آماده هستند
به گزارش ایرنا به نقل از ریانووستی، آدووکات روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در بازی جمعه مقابل تیم ملی چک بازیکن مصدوم نداریم.
اظهارات آدووکات نشان می دهد 'ایگور آکینفیووف' گزینه شماره یک دروازه بانی تیم ملی فوتبال روسیه که سه شنبه این هفته با تشدید آسیب دیدگی قدیمی در زانوی خود مواجه شده بود، برای این بازی مشکلی نخواهد داشت.
سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه اظهار داشت: ما برای بازی جمعه شب لحظه شماری می کنیم و خوشبختانه همه بازیکنان در آمادگی کامل به سر می برند.
تیم ملی فوتبال روسیه جمعه شب در نخستین بازی خود در مسابقات یورو 2012 در حالی مقابل تیم ملی چک به میدان می رود که 'میلان باروس' فوروارد شناخته شده تیم حریف با مشکل پارگی عضله کشاله ران مواجه است و 'توماس روسیکی' بازیکن خط میانی این تیم نیز از آسیب دیدگی در ساق پا رنج می برد.
تیم ملی فوتبال روسیه در گروه 'آ' مسابقات یورو 2012 پس از بازی مقابل تیم ملی چک ، سه شنبه آتی با تیم ملی لهستان میزبان مسابقات و پس از آن نیز با تیم ملی فوتبال یونان مسابقه خواهد داد.
'دیک ادووکات' سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه اعلام کرده است که مسابقات یورو 2012 آخرین حضور وی در کادر رهبری این تیم خواهد بود.
بر اساس اطلاعات منتشره در رسانه های خبری روسیه، آدووکات قرار است پس از دو سال فعالیت در سمت سرمربیگری تیم ملی فوتبال روسیه پس از مسابقات یورو 2012 به تیم هلندی 'پی اس وی آیندهون ' بپیوندد.
اروپام/518**1368**
















