برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

زانوی آسیب دیده رودکی فردا جراحی می‌شود

سرگروه تیم ملی جودوی کشورمان که هفته گذشته در اردوی روسیه دچار آسیب دیدگی شد، صبح فردا شنبه در بیمارستان آتیه تهران تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رودکی، سرگروه تیم ملی جودوی کشورمان بعد از شرکت در رقابت‌های جایزه بزرگ روسیه، در اردوی مشترک این مسابقات حضور پیدا کرد که در آخرین روز تمرینات به شدت دچار آسیب دیدگی شد.

براساس نظر پزشکان عضله چهار سر زانوی رودکی دچار پارگی شده و نیاز به پیوند دارد. سه نفر از بهترین  پزشکان متخصص کشورمان وضعیت قسمت آسیب دیده را مورد بررسی قرار داده و هر سه به اتفاق رای به عمل جراحی زانوی سرگروه تیم ملی جودو داده‌اند.

برهمین اساس رودکی فردا شنبه به بیمارستان آینده تهران می‌رود تا توسط دکتر رازی تحت عمل جراحی قرار گیرد. طبق نظر پرشکان پای آسیب دیده این عضو تیم ملی جودو به مدت 30 روز باید در آتل بماند.

مسئولان فدراسیون جودو در تلاشند تا در صورتی که به سلامتی رودکی لطمه‌ای وارد نشود او را برای حضور در بازی‌های المپیک آماده کنند. در جودو سهمیه‌های المپیک به نام جودوکاران است و نمی‌توان شخص دیگری را جایگزین کرد.


 امانت داری و
تاریخ: 1391/3/19
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: