معدنی: والیبال ایران شایستگی المپیکی شدن را دارد
'حسین معدنی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ملی پوشان ایران در مسابقه با صربستان بازی بسیار خوبی انجام دادند و می توانستند در ست های اول و دوم و به خصوص ست نخست به پیروزی برسند.
وی ادامه داد: چیزی که به تیم صربستان کمک کرد تا نتیجه این مسابقه را به سود خود رقم بزند تجربه بین المللی بالای بازیکنان این تیم بود. حتی بازیکنان با تجربه ایران هم نسبت به بازیکنان صربستان کاملا بی تجربه هستند.
معدنی گفت: ما از نظر جغرافیایی در منطقه ای قرار گرفته ایم که تیمی در میان کشورهای همسایه ما وجود ندارد که بتوانیم به راحتی با آن بازی کنیم اما اروپایی ها به راحتی می توانند به کشورهای هم سفر کنند و در سال 50 تا 60 مسابقه بدهند که این آمار برای تیمی مثل ایران کمتر از 30 مسابقه است.
وی افزود: این نکته که بسیاری از بازیکنان ایران نخستین سال حضور در تیم ملی را پشت سر می گذارند کمبود تجربه را بیشتر به چشم می آورد. من معتقدم می توانستیم در این مرحله از رقابت ها از بازیکنان با تجربه تری استفاده کنیم تا در مواقع حساس به کمک تیم بیایند اما خولیو ولاسکو سرمربی تیم ملی است و او بهترین شناخت را از بازیکنان و تیم خود دارد و مطمئنا بهترین تصمیم ممکن را هم گرفته است.
سرمربی پیشین تیم ملی والیبال ایران گفت: باید برای کسب سهمیه المپیک در مسابقه فردا مقابل ژاپن به پیروزی برسیم و از سوی دیگر چشم به نتایج مسابقات استرالیا داشته باشیم زیرا اگر این تیم 6 امتیاز دو بازی خود را کسب کند المپیکی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: یک نکته که کار ایران را در مسابقه فردا با ژاپن قدری دشوار می کند این است که ما سه مسابقه پیاپی در ساعت 11 صبح داده ایم و حالا باید در ساعت 19 به مصاف ژاپن برویم. این نکته ممکن است مقداری برای بازیکنان برای سازگاری با شرایط سخت باشد.
ورزشی**2024**1553
















