اردوی تدارکاتی تیم ملی گلف در ترکیه قطعی شد
به گزارش روابط عمومی فدراسیون گلف، کیکاوس سعیدی رئیس فدراسیون گلف اظهار داشت:مرحله نخست اردوی تیم ملی برای ارزیابی فنی ملیپوشان با حضور 11 نفر در زمین گلف مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد و در آینده دو مرحله اردو را نیز پیشبینی کردیم.
وی ادامه داد: در حال برنامهریزی هستیم تا اردویی را نیز در کشور ترکیه داشته باشیم تا ملی پوشان پیش از آغاز مسابقات جهانی به مرز آمادگی بالایی برسند.
سعیدی گفت:در این زمینه رایزنیهایی را صورت دادیم و قطعی شده است.
رییس فدراسیون گلف با بیان اینکه گلفبازان تیم ملی در آمادگی خوبی به سر میبرند، خاطرنشان کرد: در اردوهای تدارکاتی مسابقات درون اردویی را برای بازیکنان تدارک دیدیم که در مراحل بعدی انجام خواهد شد.
وی در مورد تعداد نفرات اعزامی به اردوی تدارکاتی مسابقات جهانی ترکیه گفت: 4ملیپوش زن و4 ملیپوش مرد دراین اردو حضور پیدا خواهند کرد تا خود را آماده رقابت با حریفان جهانی کنند.
مسابقات جهانی گلف در بخش زنان از اواخر شهریورماه و در بخش مردان نیز از اوایل مهرماه به میزبانی ترکیه آغاز میشود.
ورزشی**1584**1440
















