حکیمی:باانجام تمرینات فشرده برای المپیک لندن آماده می شوم
'آروز حکیمی' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تمرینات خود را در دو نوبت صبح و بعدازظهر زیر نظر 'ویچسلاو یوالدش'مربی ازبکی ام پیگیری می کنم تا آمادگی خود را به رکورد مدنظر وی برای شرکت در رشته 200 متر کایاک برسانم.
حکیمی افرود:اگر شرایط مهیا شود برای کسب آمادگی بیشتر به بلاروس خواهیم رفت و در آنجا تمرینات خود را پیگیری می کنم.
بانوی المپیکی قایقرانی ایران گفت:مدت 3 سال است که در تیم ملی پارو می زنم و در این مدت 3 مدال قهرمانی آسیا در سال گذشته را کسب کردم و در رقابتهای جوانان جهان در آلمان به مقام چهارم دست یافتم .
حکیمی افزود:در رقابتهای قهرمانی جهان در آلمان در مسافت هزار متر پارو زدم و با نفر اول این رقابتها هفده صدم ثانیه فاصله داشتم .
وی افزود:در همین رقابتها و در مسافت 200 متر کایاک یک نفره به مقام نهم دست یافتم و در رقابتهای قهرمانی جهان در لهستان در مسافت هزار متر به فینال رسیدم و در نهایت مقام نهم را بدست آوردم .
قایقران المپیکی کشورمان گفت:در مسافت 200 متر با نفر اول دو ثانیه اختلاف دارم و تلاش می کنم که با تمرین های سخت و فشرده بتوانم به این مهم در بازیهای المپیک 2012 لندن دست یابم .
وی گفت:یکی از نکات قوت روحی من حضور مربی ازبکستانی است که دارای دانش روز این رشته است و از تجربه بسیار بالایی برخوردار است .
حکیمی گفت:یوالداش نزدیک به 30 سال است که در کسوت مربیگری فعالیت دارد و پیش از این سرمربی تیم ملی ازبکستان بوده و در کارنامه خود، شاگردانش در بازیهای المپیک به مقام قهرمانی دست یافتند.
ورزشی ** 1587 **1440
















