آیت الهی : تکلیف فرازکمالوند فردا مشخص می شود
هادی آیت الهی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا، در خصوص وضعیت فراز کمالوند، گفت: جلسه کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال عصر فردا(یکشنبه) برگزار خواهد شد و در این جلسه وضعیت فرزاد کمالوند برای حضور در تیم شهرداری تبریز بررسی خواهد شد.
وی ادامه داد: سوابق کمالوند در گذشته کاملا مشخص است و باشگاه شهرداری تبریز باید برای همکاری با این مربی قبل از بستن قرارداد از ما استعلام می گرفت.
نایب رییس اول فدراسیون فوتبال گفت: تمام باشگاه ها بدانند برای همکاری با مربیان خود به ویژه بعضی از این دوستان نیاز به استعلام دارند.
وی در خصوص مصاحبه علیپور مبنی بر منشوری بودن کمالوند، تصریح کرد: او نظر شخصی خود را اعلام کرده، اما باید وضعیت او در کمیته اخلاق طبق مقررات بررسی شود.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه برخی ها مدعی شده اند فرهاد کاظمی نیز در میان مربیان منشوری قرار دارد، اظهار داشت: تاکنون باشگاهی برای این مربی درخواست استعلام نداده است تا وضعیت او را بررسی کنیم.
آیت الهی در خصوص مبارزه با دلالی در فوتبال ایران گفت: به شدت با این مساله مبارزه خواهیم کرد و همانطور که مشاهده می کنید،اسامی دلالان متخلف را اعلام کرده ایم و هیچ باشگاهی اجازه کار با آنها را ندارد.
ورزشی **9118**1590
















