تمرین تیم ملی فوتبال ایران در غیاب منتظری برگزار شد
به گزارش ایرنا، در این تمرین که در آن بازیکنان، بسیار شاداب و با انگیزه بودند، ابتدا برای دقایقی خود را گرم کرده و سپس کار با توپ را آغاز کردند.
در ادامه، بازیکنان به گروه های دو و چند نفره تقسیم شده و با توپ کار کردند.
اشکان دژاگه که هنوز مصدومیت خود را به طور کامل پشت سر نگذاشته است، با نظر کادر فنی تمرینات سبک تری را نسبت به دیگران پشت سر گذاشت و غلامرضا رضایی نیز به دلیل سرما خوردگی همچون دژاگه، تمرینات اختصاصی و سبکی را برگزار کرد.
پژمان منتظری تنها غایب امروز تمرین تیم ملی فوتبال بود.
بازیکنان پس از آن به چهار گروه 4 نفره تقسیم شدند و در یک چهارم زمین بازی به صورت دوره ای با یکدیگر به انجام کارهای تاکتیکی پرداختند.
در این میان، چهار دروازه بان تیم ملی در نزدیکی های خط کرنر یکی از گوشه های زمین با مربیان دروازه بانان به تمرین پرداختند.
** کری خوانی علی کریمی و خلعتبری
علی کریمی و محمدرضا خلعتبری در زمان گرم کردن خود با توپ، به شدت با یکدیگر به کری خوانی پرداختند.
این کری خوانی بر سر دقت شوت زنی بین این دو بازیکن تا زمان اعلام 'کارلوس کی روش' برای فرا خواندن بازیکنان ادامه داشت و در نهایت هر دو 2 بر 2 در امتیاز گیری مساوی شدند.
ورزشی. ** 9144 ** 1589
















