تمامی برنامه های تیم های اعزامی به لندن بخوبی به پیش می رود
' علی اصغر هادی زاده ' روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اضافه کرد : برنامه های ما از مهرماه سال گذشته طبق دستور اکید رییس کمیته پارالمپیک و فدراسیون جانبازان و معلولین بطور جدی کلید خورد . در این راستا ستادی متشکل از افراد اکتیو و خبره راه اندازی شد تا برنامه ها را بخوبی به پیش ببرد.
وی افزود : این ستاد از بدو تشکیل ، تلاش خود را به شکل فعال آغاز کرد تا امور را طبق برنامه هدایت کند و بگونه ای طراحی شد تا اوج کارها ، اعزام ورزشکاران به بازیهای پارالمپیک 2012 لندن باشد .
هادی زاده گفت : از انتخاب کادر فنی گرفته تا طراحی تمرینات ، آموزش تغذیه ، آمادگی جسمانی ، آزمون های پزشکی ، آموزش دوپینگ و دیگر موارد به اجرا در آمد تا تیم های اعزامی بدون دغدغه و با شرایطی کاملا مناسب ، خود را برای حضوری قدرتمند در لندن آماده کنند.
وی باتاکید بر اینکه خوشبختانه از برنامه های پیش بینی شده ، جلوتر هستیم گفت : برای اعزام کاروان ورزشی هیچگونه مشکلی وجود ندارد و همه چیز از جمله لباس و تجهیزات و حتی بلیت هواپیمای ورزشکاران ابتیاع شده و ما در این رهگذر دلشوره نداریم .
هادی زاده در ادامه گفت : 80 ورزشکار به غیر از اعضای کادر فنی به لندن اعزام می شوند که طبعا برنامه اردوهای آماده سازی آنها در داخل و خارج از کشور شاید آسان بنظر برسد اما کار دشواری بود که در پرتو هم اندیشی و تلاش دوستان ، همه چیز بخوبی به پیش رفت .
وی افزود :یک رکورد تازه از نظر تعداد تیم های و ورزشکاران داریم و تمام هم وغم ما این است که نفرات اعزامی با شرایطی مطلوب قدم به لندن بگذارند و بتوانند در این بازیهای معتبر برای کشورمان افتخار کسب کنند.
هادی زاده گفت : تاکنون حضور رشته های والیبال نشسته - فوتبال هفت نفره - فوتبال پنج نفره - وزنه برداری - جودو- گلبال - دوومیدانی - دوچرخه سواری - تنیس روی میز - تیراندازی - تیراندازی با کمان و شنای کشورمان به بازیهای پارالمپیک لندن محرز شده و این تیمها طبق برنامه تدوین شده در اردوهای داخلی و برون مرزی حضور می یابند.
دبیر ستاد بازیهای پارالمپیک کشورمان ادامه داد : افراد کاردان و کارشناسان مجرب بر اردوها نظارت دارند و اعضای هیات رییسه نیز بطور دائم در تمرینات آماده سازی تیم ها در تهران و شهرستانها حضور می یابند . البته کار ما فقط نظارت نیست بلکه برنامه های فرهنگی و روان شناسی در این اردوها با دقت پیگیری می شود.
دارنده مدال برنز 1998 بازیهای پارالمپیک سئول در پرتاب وزنه و قهرمان جهان در سال 2000 افزود : بمنظور تنوع بعضا تیم ها را به شهرستانهای مختلف اعزام می کنیم ، ضمن اینکه حضور ورزشکاران در تورنمنت های بین المللی در دستور کار بوده و هست .
هادی زاده در پایان ضمن ستایش از حمایت مسوولان و رسانه ها از ورزشکاران جانباز و معلول گفت : نقش کلیدی رسانه ها در بالا بردن روحیه و انگیزه این ورزشکاران عزیز ، انکار ناپذیر است و امید می رود تلاشهای همه ما بتواند در بازهای پارالمپیک لندن به بار بنشیند .
1592
















