قلعه نویی: با رحمتی و جباری برای ماندن در استقلال گفت و گو کردم
تهران – سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: با مهدی رحمتی و مجتبی جباری مشکلی ندارم و برای ماندن این دو بازیکن در استقلال با آنها گفت و گو کرده ام.
به گزارش ایرنا، 'امیر قلعه نویی' پس از جلسه اتحادیه مربیان فوتبال ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای تسویه حساب شخصی ام به استقلال نیامده ام، اما بدون شک هر تیمی در طول سال ورود و خروج بازیکن خواهد داشت.
وی درباره بازیکنان جدید استقلال گفت: هر چهار بازیکنی که تاکنون جذب کرده ایم کسانی هستند که به تاکتیک های مورد نظر من می خورند. هنوز حضور انصاری فرد در استقلال قطعی نشده است اما احتمالا امروز چند بازیکن دیگر قرارداد خود را ثبت خواهند کرد.
قلعه نویی در باره تشکیل اتحادیه مربیان فوتبال گفت: تشکیل این اتحادیه کار بسیار خوبی است. فوتبال ایران نیاز به این هماهنگی ها دارد و امیدوارم به سمتی برویم که مشکلات ما برطرف شود. در مجموع از نظر من اتحادیه مربیان چشم انداز خوبی دارد.
ورزشی**2024**1590
تاریخ: 1391/3/21
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















