پورکاظمی : رودکی عمل شد و به المپیک لندن نمی رسد
'لطفعلی پورکاظمی ' روز یکشنبه در گفت و گو با ایرناافزود:رودکی روز گذشته -20 خرداد ماه -دربیمارستان آتیه تهران تحت عمل جراحی عضله چهار سر زانو قرار گرفت و با توجه به زمان استراحت عضو جراحی شده ،امکان حضور در لندن را از دست داده است.
وی با اشاره به اظهار رضایت پزشک جراح از عمل انجام شده روی زانوی رودکی ، گفت: زمان کمی تا این رقابتها باقی مانده و با توجه به آمادگی ورزشکاران حرفه ای در سطح قهرمانی رودکی فرصت برای رسیدن به آمادگی مورد نظر را ندارد و شانس حضور در این رویداد مهم را از دست داده است.
'محمد رضا رودکی' جودو کار ملی پوش کشورمان در اردوی آمادگی روسیه دچار آسیب دیدگی جدی از ناحیه عضله چهار سر زانو شد.
پورکاظمی درادامه به تشریح وضعیت'بهداد سلیمی'وزنه بردار تیم ملی کشورمان پرداخت و گفت: خوشبختانه مشکل وی چندان جدی نیست وامروز درتماسی تلفنی با بیرجند محل زندگی وی متوجه کاهش درد واسترس این ورزشکار شده ایم.امیدواریم باادامه برنامه فیزیوتراپی که برای وی طراحی شده، هر چه سریع تر بتواند برنامه تمرینی اش را از سر گیرد.
به گفته پورکاظمی ، بهداد سلیمی قهرمان سنگین وزن رشته وزنه برداری کشورمان که امید طلای ایران درالمپیک لندن نیز محسوب می شود ، چندی پیش در جریان مسابقات کره جنوبی دچار آسیب دیدگی از ناحیه زانوی پای چپ شد.
رییس ستادمبارزه بادوپینگ ایران(نادو)همچنین ادامه داد:طی 18ماه گذشته تمامی فعالیت ورزشکاران المپیکی توسط متخصصان فدراسیون پزشکی ورزشی زیر نظر گرفته شده است و بار دیگراز تمامی این ورزشکاران که قرار است برای ایران در المپیک افتخار آفرینی کنند می خواهیم بیش از روزهای قبل مراقب سلامتی خود بوده و با بروز کوچک ترین مشکلی با متخصصان این مرکز در همه موارد مشاوره کنند.
ورزشی **1828**1590
















