فکر می کنم اولین روز زندگی ام است
'آنتونیو خوزه کونسیسائو اولی ویه را' عصر روز یکشنبه در میان انبوه هواداران این تیم اظهار کرد:از امروز به عنوان یک هوادار واقعی و مثل یک خانواده در کنار و همراه تیم خواهم بود.
وی احساس هواداران تراکتورسازی را نسبت به تیم شان وصف ناپذیر توصیف کرد و گفت: این احساس است که تیم را زنده نگه می دارد و مطمئنم که شما هواداران همواره و در هر شرایطی کنار تیم خواهید ماند.
'اولی ویه را' افزود: به حمایت شما هواداران در راه قهرمانی نیاز دارم و زمانی که همه با هم در کنار هم باشیم قهرمانی دور از دسترس نخواهد بود.
وی بیان کرد: قول می دهم تلاش زیادی کنم تا تیم تراکتورسازی را هم در لیگ برتر و هم در آسیا به موفقیت های ارزنده ای برسانم.
وی گفت: برای تفریح به تبریز نیامده ام و از آمدنم به این شهر و تیم تراکتورسازی اهداف بلندی را دنبال می کنم و امیدوارم بتوانم پاسخگوی محبت های شما باشم.
مراسم معارفه سرمربی جدید تراکتورسازی در حضور بیش از شش هزار هوادار این تیم در محل باشگاه و همزمان با آن جشن نایب قهرمانی تیم در لیگ برتر نیز برگزار شد.
7233/587
















