تیشه گران:دوومیدانی کاران ناشنوا عملکرد چشمگیری در مسابقات آسیا - اقیانوسیه داشتند
به گزارش خبرگزاری مهر، مهران تیشه گران گفت: دو و میدانیکاران ناشنوای ایران موفق شدند در بازی های آسیا – اقیانوسیه 12 مدال به دست آورند که البته هفت مدال آن طلا بود که عملکرد درخشانی به حساب می آید. این درخشش باعث شد تا ایران در بخش دو و میدانی بازیهای آسیا- اقیانوسیه نایب قهرمان شود.
وی حسین صداقت و محمد هادی صالحی را چهرههای درخشان ایران معرفی کرد و افزود: صداقت در این مسابقات چهار مدال طلا به دست آورد که نتیجه ای عالی برای وی بود. وی سه مدال طلا را در ماده های 1500 متر، 5000 متر و 10 هزار متر به دست آورد و در دوی امدادی 4 در 400 متر ایران هم صاحب چهارمین مدال طلا شد. البته محمد هادی صالحی هم نمایش بسیار خوبی داشت و در پرش ارتفاع و پرش طول مدال طلا را بر گردن آویخت و در تیم 4 در 400 متر ایران نیز قرار داشت تا صاحب سه طلا شود.
دیگر طلایی ایران در این بازی ها سجاد پیر آیقرچمن در پرتاب دیسک بود. همچنین ابراهیم نجفی و مسلم شیرزاد دیگر دوندگان تیم 4 در 400 متر قهرمان ایران در بازی های آسیا- اقیانوسیه بودند.
رئیس انجمن دو و میدانی ورزش ناشنوایان اظهار داشت: عملکرد ناشنوایان در بازیهای آسیا- اقیانوسیه نشان داد که ورزشکاران این رشته در مسیر صحیحی گام بر میدارند و این توانایی را دارند که در آینده شاهد پیشرفت بیشتر آنها در هر دو بخش آقایان و بانوان باشیم.
تیشه گران با اشاره به برنامه های آتی انجمن گفت: مردادماه نیز مسابقات جهانی دو و میدانی ناشنوایان در کشور کانادا در پیش است که تلاش می کنیم با تمام قوا در این میدان ظاهر شویم.
















