برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ارزنده به مقام قهرمانی رسید،قنبرزاده سوم شد

تهران- محمد ارزنده رکورددار پرش طول کشورمان و کیوان قنبرزاده رکورددار پرش ارتفاع ایران که برای شرکت در مسابقات بین المللی پرش های کالپاکوو به قرقیزستان سفر کرده بودند به ترتیب عنوان های اول و سوم این مسابقات را کسب کردند.

به گزارش پایگاه خبری فدراسیون دوومیدانی، محمد ارزنده با پرشی به طول هفت متر و 80 سانتیمتر به مقام قهرمانی رسید و کیوان قنبرزاده با دو متر و 21 سانتیمتر به مقام سومی اکتفا کرد.

کیوان قنبرزاده اوایل سال جاری در مسابقات قهرمانی کشور در شیراز با پرشی به ارتفاع دو متر و 26 سانتیمتر رکورد ایران در این ماده را بهبود بخشید.

وی هم اکنون دو سانتیمتر تا کسب ورودی بازی های المپیک لندن فاصله دارد.

محمد ارزنده توانست در مرحله اول مسابقات قهرمانی باشگاه های کشور با پرشی به مسافت هشت متر و 5 سانتیمتر اگرچه رکورد باشگاهی کشور را بهبود بخشید اما به دلیل وزش شدید باد رکورد وی به عنوان رکورد ملی ثبت نشد.

گفتنی است، ورودی المپیک در این ماده هشت متر و 10 سانتیمتر است بنابراین ارزنده تنها 5 سانتیمتر تا کسب ورودی المپیک 2012 لندن فاصله دارد.

ملی پوشان کشورمان تا 16 تیرماه فرصت دارند تا با حضور در مسابقات رسمی در داخل یا خارج از کشور به ورودی المپیک دست پیدا کنند.

ورزشی **1440

تاریخ: 1391/3/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: