مشکل جودو زنان زنجان 'نبود هنرجو' است
مریم بابایی روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی ها بر این باور هستند که جودو برای زنان ورزشی سخت و سنگین محسوب می شود و نیاز است این تفکر اشتباه و غلط برای رونق و رشد و توسعه این رشته تغییر یابد و والدین بیش از پیش با این رشته رزمی آشنا شوند.
وی اظهار داشت: برخی ها معتقد هستند که ورزش جودو مختص مردان می باشد این درحالی است که جودوکاران زن توانمند و مطرحی چون نوشین تقیلو ، رویا خلجی ، الناز بابایی ، معصومه اسکندری ، زینب بیگدلی و لیلا غنی لو ، در این استان تربیت شده اند که در میادین ورزشی برای استان و کشور افتخارآفرینی می کنند.
بابایی گفت: اگر تعداد هنرجویان این رشته ورزشی زنجان بیشتر شود مطمئنا آمار قهرمان پروری در این رشته ورزشی زنجان نیز بالا تر خواهد رفت.
نایب رییس هیات جودو استان زنجان ، ورزش های رزمی را برای بانوان لازم و ضروری دانست و تصریح کرد: در زمان حاضر در زنجان تنها 70 نفر در این رشته ورزشی تحت پوشش هیات جودو این استان فعال هستند و زیر نظر هشت نفر از مربیان مجرب تمرین می کنند.
بابایی گفت: تلاش می شود با جلب و جذب علاقه مندان، این رشته رزمی در دیگر شهرستان های استان زنجان نیز فعال شود.
وی افزود: نوشین تقیلو ، نخستین زن رزمی کار بود که توانست در مسابقات 2010 گوانگجو به میدان برود و در مقابل حریف مغولی خود که قهرمان جهان بود با خطا متوقف شد که این نشان از توانمندی جودوکاران زنجانی است.
بابایی گفت: جودو بانوان زنجان به لحاظ سالن اختصاصی مشکلی ندارد و تنها مشکل نداشتن تهویه مناسب است.
597/522
















