پیراهن طلایی برتن نماینده دانشگاه آزاد باقی ماند
به گزارش ایرنا به نقل از فدراسیون دوچرخه سواری؛ هفتمین مرحله و آخرین مرحله رقابت های بین المللی دوچرخه سواری تور ' سینکاراک' اندونزی روز گذشته (بیست و یکم خرداد ) در مسیر( Padang – Padang ) به مسافت 99 کیلومتر برگزار شد که در پایان 'موحد زامری صالح' مالزیایی از تیم 'ترنگانو' با زمان 2 ساعت و 19 دقیقه و 19 ثانیه به مقام نخست دست یافت.
'حریف صالح' مالزیایی از تیم 'ترنگانو' با زمان مشابه نسبت به نفر اول ، دوم شد و 'الکساندر ادموند سون' استرالیایی از تیم ملی استرالیا با زمان مشابه نسبت به نفر اول در مکان سوم جای گرفت .
همچنین در این رده بندی؛ از تیم سورن ازبکستان حمید شیری در رده پانزدهم ، محمد قره باغی پور در رده سی و یکم ، حامد پاسبان در رده شصت و چهارم قرار گرفتند .
از تیم مس کرمان نیز در این رده بندی، سعید چهرزاد در رده پنجاه و هشتم ، محمد صادق مظفری در رده هشتاد و یکم ، محمد زنگی آبادی در رده هشتاد و پنجم قرار گرفت .
از تیم دانشگاه آزاد نیز ، 'اسکار پویول' اسپانیایی در رده سی و نهم ، 'کلیس زابالا ویدال' اسپانیایی در رده بیست و پنجم ، وحید غفاری در رده شصت و هفتم و عباس سعیدی تنها در رده هفتادم و فرشاد صالحیان در رده نود و یکم قرار گرفتند .
در رده بندی انفرادی مجموع هفت مرحله تور:
1- 'اسکار پویول' اسپانیایی از تیم دانشگاه آزاد با زمان 21 ساعت و 24 دقیقه و 21 ثانیه در مکان نخست ، 'جایه کارفورد' استرالیایی از تیم' جنسیس' با یک دقیقه و 8 ثانیه اختلاف نسبت به نفر اول در مکان دوم و 'چون کیا فنگ 'چین تایپه ای از تیم' اکشن' با یک دقیقه و 12 ثانیه اختلاف نسبت به نفر اول در رده سوم ایستاد .
همچنین در این رده بندی؛ از تیم سورن ازبکستان حمید شیری در رده دوازدهم ، محمد قره باغی پور در رده بیستم ، حامد پاسبان در رده بیست و هشتم قرار گرفتند.
همچنین از تیم دانشگاه آزاد در این رده بندی ، عباس سعیدی تنها در رده سیزدهم ، وحید غفاری در رده بیست وسوم، فرشاد صالحیان در رده پنجاه و یکم و 'کلیس زابالا ویدال' اسپانیایی در رده شصت و نهم قرار گرفتند.
ورزشی ** 1587 **1553
















