برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خطیب با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کرد

تهران- حجت‌اله خطیب سرپرست فدراسیون کشتی با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این دیدار صمیمانه که در محل مجلس شورای اسلامی برگزار شد، رئیس مجلس ضمن تبریک دوباره قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در جام‌های جهانی آذربایجان و روسیه، عملکرد کشتی‌گیران در این رقابت‌ها را بسیار خوب دانست و از تلاش مسئولان فدراسیون، کادرفنی و کشتی‌گیران تقدیر و تشکر کرد.

در ادامه این دیدار حجت‌اله خطیب سرپرست فدراسیون نیز گزارش کاملی از عملکرد فدراسیون کشتی در طول مدت حضورش در فدراسیون ارایه داد.

خطیب در ادامه با اشاره به قهرمانی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی در رده‌های مختلف سنی در رقابت‌های آسیایی و جام جهانی، حمایت ویژه رئیس و نمایندگان مجلس را از ورزش اول کشور خواستار شد.

خطیب همچنین گزارشی از وضعیت آماده‌سازی و پشتیبانی تیم‌های ملی برای حضور در المپیک 2012 لندن را نیز به رئیس مجلس ارائه داد.

در ادامه این دیدار لاریجانی نیز ضمن اعلام حمایت از ورزش اول کشور، برای تیم‌های ملی کشتی در المپیک لندن آرزوی موفقیت کرد.

وی همچنین اظهار داشت در روزهای آینده بازدیدی از اردوی تیم‌های ملی کشتی خواهد داشت تا از نزدیک در جریان آماده‌سازی افتخارآفرینان ورزش ایران در المپیک باشد.

ورزشی.**9162**1553

تاریخ: 1391/3/23
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: