والدین، فریب تبلیغات مدارس فوتبال را نخورند
'منصور سیا منصوری' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : متاسفانه تعدادی از مدارس فوتبال ازاسامی افراد مطرح برای جذب مشتری استفاده میکنند،در حالی که این افراد اصلا سر تمرینات آنها حاضر نمی شوند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر والدین باید بدانند که افرادی که در رده بالایی از فوتبال قرار دارند نمی توانند مدرس خوبی برای رده های سنی پایه باشند.
مسوول تیم های متنخب استان تهران افزود: قطعا هر مربی برای آموزش سطح خاصی از فوتبال مناسب است و نمی تواند هم در فوتبال حرفه ای فعالیت کرده و هم به فوتبال پایه بپردازد.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مشکلات مدارس فوتبال نبود نظارت دقیق بر آنها است.
سیا منصوری گفت: هیئتهای استانی برای صدور مجوز تنها به داشتن مدرک مربیگری و امکانات یک مدرسه فوتبال نگاه می کنند.
وی اظهار داشت: هیئت استانی به طور قطع باید سطح فنی مدارس فوتبال را مورد بررسی قرار داده و به بازدهی آنها توجه کنند.
تهرام/7258/1275
















