برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ویلانوا با امضای یک قرار داد دو ساله رسما سرمربی‌ بارسلونا شد

مادرید- 'فرانسسک تیتو ویلانوا' روز جمعه با امضای قراردادی جدید به طور رسمی‌ سرمربی‌ تیم فوتبال بارسلونا تا ژوئن سال 2014 شد.

به گزارش ایرنا، ویلانوا که پس از کناره گیری 'پپ گواردیولا' ، به عنوان جانشین وی معرفی‌ شده بود پس از امضای قرار داد با این باشگاه در مصاحبه ای مطبوعاتی گفت: برایم یک افتخار است که مرا برای سر مربیگری این تیم انتخاب کرده اند و من اکنون با انگیزه ای قوی و اشتیاق کامل، کار خود را شروع می کنم.

وی ادامه داد: معمولا هنگامی یک مربی‌ جدید به تیمی دعوت می شود که سر مربی‌ قبلی‌آن تیم نتایج مطلوبی را بدست نیاورده باشد، نه اینکه سر مربی‌ قبلی‌ با پیروزیهای پر افتخار از تیم رفته باشد.

ویلانوا اشاره کرد که وی همان توانمندی را دارد که یک سرمربی‌ خارج از تیم آمده باشد.

سرمربی‌ بارسلونا با اشاره به سالهایی که در کنار گواردیولا مربی دوم تیم بود، تصریح کرد که یک کدام از آنها در بیشتر تصمیمات به طور مساوی شریک بودند و اکنون جایز نیست که این امر تغییر یابد و وی خود نمایی کند.

در این رابطه وی خاطرنشان کرد که در سالهایی که با پپ گواردیولا کار می‌ کرده هیچوقت بین این دو نفر مشکلی‌ پیش نیامد و در این زمینه به کسانی‌ که تلاش می‌ کنند تا وی را با گواردیولا مورد مقایسه قرار دهند، یاد آور شد، پپ در همه زمینه ها از وی پیش کسوت و ارجح تر است.

1592

اروپام **1234**1080

تاریخ: 1391/3/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: