برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فرید صائبی: حضور در آلمان برای ملی پوشان موثر است

تهران - مربی تیم ملی والیبال نشسته ایران با تاکید بر اینکه روحیه و انگیزه ملی پوشان در سطح مطلوبی است ، گفت : حضور در تورنمنت ' لورکوزن ' آلمان در افزایش توان فنی بازیکنان کشورمان موثر خواهد بود.

' فرید صائبی ' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: تمرینات تیم ملی والیبال نشسته طبق برنامه و با قدرت تمام به پیش می رود و خوشبختانه وضعیت ملی پوشان مناسب است و آنها با انگیزه بالا در اردو حضور دارند .

وی اضافه کرد : در حال حاضر 15 بازیکن در اردوی امادگی حضور دارند ولی 12 ملی پوش را به لورکوزن می بریم . با این حال حضور آنان در المان به منزله شرکت قطعی در بازیهای پارالمپیک لندن نخواهد بود.

صائبی گفت : قصد داریم در تورنمنت المان ، چند جوان مستعد را محک بزنیم و توان آنها را با دقت بسنجیم . البته تیم ایران را تلفیقی از جوانان و باتجربه ها تشکیل می دهد ولی باید این نکته را یادآور شوم که ملی پوشان از نظر قدی نسبت به گذشته بهتر شده اند .

مربی تیم ملی والیبال نشسته درباره همگروهی با تیم قدر بوسنی در بازیهای پارالمپیک لندن گفت : واقعیت این است که بوسنی حریف اصلی ما در لندن است اما تیم ایران توان و پتانسیل برتری بر این تیم را دارد و خوشبختانه ملی پوشان از این بابت هیچگونه دلهره ای ندارند .

وی افزود: هدف اصلی ما این است که در لندن مدال طلا را تصاحب کنیم و به همین دلیل نباید از نام و نشان حریفان کوچکترین واهمه ای داشته باشیم . ضمن اینکه با همگروه شدن با تیم بوسنی ، دیگر با این حریف در مرحله بعدی بازیهای پارالمپیک روبرو نخواهیم شد .

صائبی در پایان اظهار داشت : حمایت بیش از پیش مسوولان و رسانه ها ، اکسیری شفا بخش برای تیم ملی والیبال نشسته کشورمان خواهد بود و من اطمینان دارم که در بازیهای پارالمپیک مدعی شماره یک برای ایستادن بر کرسی قهرمانی خواهیم بود.

1592

تاریخ: 1391/3/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: