برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ویسی: بازیکنان تیم فوتبال پیکان در شرایط مطلوبی قرار دارند

نیر، اردبیل - سرمربی تیم فوتبال پیکان گفت: بازیکنان این تیم در شرایط مطلوبی قراردارند.

عبدالله ویسی روز یکشنبه در دومین روز تمرینات این تیم در شهر نیر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به جز یک بازیکن بقیه بازیکنان جذب شده از لیگ دسته یک هستند و این در نوع خود منحصر بفرد است.

وی گفت: تیم پیکان از 18 خرداد تمرینات را در تهران آغاز کرده و به مدت هشت روز اردوی آماده سازی بدنسازی و هوازی را در شهرستان نیر انجام خواهد داد.

وی افزود: پس از اتمام اردو به تهران خواهیم رفت و بعد از یک هفته تمرینات در تهران 10 تیر عازم ترکیه خواهیم شد

وی گفت: محمد گرجی (سایپا شمال)، مسعود میکاییلی (پاس همدان) ، صادق گشنی (ایران جوان بوشهر) ، حسین شهبازی ( کاوه ) ، مصطفی عامری (شهرداری اراک) ، فاویو کاروالیو (ایران جوان بوشهر) ، رضا یادگاری (نیروی زمینی) ، رضا طاهری و عیسی آل کثیر مهاجمان سابق تیم های پاس همدان واستقلال اهواز و همچنین نادر احمدی مدافع پاس همدان تمرینات خود را با تیم فوتبال پیکان آغاز کرده اند.

ویسی اظهارداشت:10نفرازاعضای کادر فنی تیم صبای قم را در این فصل به تیم پیکان آورده ایم.

سرمربی تیم پیکان در ادامه به بازی تدارکاتی در اردبیل اشاره کرد و افزود: روز سه شنبه هفته جاری یک بازی تدارکاتی با یک تیم اردبیلی در استادیوم علی دایی برگزار خواهیم کرد.

7116/594/593

تاریخ: 1391/3/28
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: