وعده رییس فدراسیون والیبال استرالیا به کشورهای عربی
به گزارش ایرنا ، سایت ورزشی کووره روز یکشنبه به نقل از 'کریس شاکت ' نوشت: در صورت پیروزی در انتخابات ریاست فدراسیون بین المللی والیبال یکی از اعراب را در این فدراسیون مسئوول خواهم کرد.
وی که درکنفرانس خبری در بحرین سخن می گفت ، افزود: در صورت پیروزی در انتخابات فدراسیون بین المللی والیبال از توسعه والیبال در کشورهای عربی حمایت می کنم و متعهد می شوم یکی از اعراب را برای هماهنگی بیشتر کشورهای عربی با فدراسیون بین المللی والیبال ، به عنوان مسوول انتخاب کنم.
رییس فدراسیون والیبال استرالیا افزود: بر ما واجب است که والیبال سالنی و ساحلی را در کشورهای عربی و خاورمیانه توسعه دهیم.
شاکت در پاسخ به این پرسش که برای استفاده از اعراب در فدراسیون بین المللی از چه کسی استفاده خواهد کرد؟ ، اظهارداشت: هویت این شخص مشخص نیست همانگونه که مشخص نیست در انتخابات چه کسی بیشترین رای را به دست آورد.
وی افزود: در این راستا با اعضای جدید فدراسیون بین المللی مذاکره و هر تصمیمی که به سود والیبال است را اتخاذ خواهم کرد.
'اری گارسیا' رییس فدراسیون برزیل ، 'دونگ بیل' رییس فدراسیون آمریکا ، 'کریس شاکت' رییس فدراسیون استرالیا که نامزد ریاست فدراسیون بین المللی والیبال نیز هست به سومین مجمع عمومی والیبال کشورهای عربی که در منامه درحال برگزاری است ، دعوت شده اند.
7132**1553
















