خروج مارادونا از لیست مربیان پرسپولیس و افزایش شانس متسو
اصفهان - با تصمیم باشگاه الوصل امارات ، 'دیه گو مارادونا' هدایت تیم فوتبال این باشگاه را در فصل آینده لیگ امارات متحده عربی هم برعهده خواهد داشت و به این ترتیب این مربی از لیست مربیان احتمالی باشگاه پرسپولیس ایران خارج می شود.
به گزارش ایرنا، شبکه دبی اسپورت روزسه شنبه افزود: در نشست هیات مدیره باشگاه الوصل امارات که در زعبیل برگزار شد ، سرمربی آرژانتینی این تیم در سمت خود ابقاء شد.
رییس هیات مدیره باشگاه الوصل امارات در این باره اظهارداشت: مارادونا درسمت خود باقی ماند واردوی آماده سازی تابستانه این تیم برای فصل آینده زیر نظر وی برگزار خواهد شد.
'محمد بن فهد' در جمع خبرنگاران تاکید کرد: اخبار منتشر شده مبنی بر اینکه ما به ' مارادونا ' نیازی نداریم، از اساس دروغ است. اختلافی بین الوصل و مارادونا وجود ندارد.
برونو متسو فرانسوی که در تهران بسر می برد، از جایگزین های احتمالی مارادونا در تیم الوصل محسوب می شد که به این ترتیب با باقیماندن وی دراین تیم، متسو نیز در تهران برای برعهده گرفتن مربیگری تیم پرسپولیس راغب تر خواهد شد.
وزرشی**7132**1590
تاریخ: 1391/3/30
موضوع: سایر ورزش ها
نظر: 0
















