برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تیم‌های دارت بانوان و آقایان ایران در مسابقات آسیا - اقیانوسیه شرکت می‌کنند

رئیس انجمن دارت با اشاره به اینکه توجه به مسابقات لیگ انفرادی درفصل آینده مضاعف تر خواهد شد،گفت : تیم ملی ایران در دو بخش آقایان و بانوان مسابقات آسیا - اقیانوسیه شرکت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسدزاده  روز سه شنبه در گفتگو با سایت خبری فدراسیون انجمن های ورزشی افزود: تیم های ملی بانوان و آقایان کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا - اقیانوسیه که مهرماه امسال در استرالیا برگزار می شود، حضور خواهند یافت.

وی افزود: به این منظور تمرینات آماده سازی ملی پوشان از چهارم تیرماه استارت خواهد خورد و ما تلاش می کنیم طی چهار مرحله آنها را به مرز آمادگی مطلوب برسانیم.

اسدزاده اضافه کرد: مسابقات دارت قهرمانی کشور در بخش بزرگسالان و جوانان نیز شهریورماه سالجاری برگزار می شود که محل برگزاری آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

رئیس انجمن دارت، برگزاری همایش بزرگ دارت را با اهمیت توصیف کرد و افزود : در این همایش علاوه برآنکه احکام و جوایز قهرمانان و بهترینهای مسابقات فصل 90-91 اهدا شد ، نشست مسئولان دارت استانها نیز در هتل پارسیان آزادی برگزار شد که دستاورد خوبی به همراه داشت.

وی افزود: در خصوص مشکلات و تقویم سال 91 بویژه مسابقات داخلی و لیگ بحث و تبادل نظر شد و در نهایت نشست خوبی با دوستان داشتیم.


تاریخ: 1391/3/30
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: