برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مدیرتیم ملی کاراته افریقای جنوبی:جهان به کاراته ایران احترام می گذارد

پرتوریا -'سون پرتوریوس' مدیر فنی تیم ملی کاراته افریقای جنوبی با اشاره به نتایج مناسب کاراته کاهای ایران در میادین بین المللی گفت: بسیاری از کشورهای جهان با احترام به کاراته کاران ایران نگاه می کنند.

وی روزچهارشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور پرقدرت کاراته ایران در مسابقات بین المللی بسیار تعجب برانگیز است.

این قهرمان جهان تصریح کرد که کاراته ایران بدون شک بسیار قدرتمند است، خصوصا در اخرین مسابقات این رشته در مالزی ایرانیان بسیار خوب و قوی ظاهر شدند.

این داوربین المللی گفت: به باور من حمایت خوب دولت و حضور مستمر ایرانیان در مسابقات جهانی و بین المللی سبب موفقیت تیم کاراته ایران در عرصه جهانی شده است .

پرتوریوس گفت: با توجه به جایگاه کاراته ایران در سطح جهانی ؛ ما بسیار مایل وعلاقه مند هستیم که با این کشور مراودات ورزشی در سطوح مختلف داشته باشیم .

وی تصریح کرد:درپرتو این مراودات و تماس ها ؛ فکر می کنم دو کشور تجربه های بسیار خوبی کسب خواهند کرد،بویژه ان چیزی که بین هر دو کشور مشترک می باشد وجود جوانانی با انگیزه های بالا است.

مدیر آکادمی کاراته افریقای جنوبی گفت: با وجود جوانان کاراته کا ایرانی که بسیار سخت کوش هستند ؛ کاراته ایران توانسته است که جهان را بسیار تحت تاثیر خود قرار دهد.

به گفته وی؛ کاراته در افریقای جنوبی نیز با رویکرد وعلاقه خوب جوانانش به این ورزش؛ در اینده شاهد تحولی مهم خواهد بود.

وی تصریح کرد: مبادلات ورزشی خصوصا برگزاری مسابقات دو جانبه ؛ علاوه بر کسب تجربه از سوی دو کشور؛ سبب شناخت و نزدیکی بیشتر دو ملت ایران و افریقای جنوبی خواهد شد.

مدیر فنی تیم ملی کاراته افریقای جنوبی افزود: در صورت توافق ایران برای این منظور ؛ بنده تمامی امکانات موجود را در افریقای جنوبی برای تحقق این امر بسیج خواهم کرد.

وی گفت: در اولین گام در این راستا؛ در صورت فراهم شدن شرایط ؛ شخصا بسیار علاقه مند هستم که در کشور ایران ؛ در دو زمینه کاراته و نیز داوری تدریس کنم درهمین حال شرایط نیز برای حضور مربیان ایرانی در کشور افریقای جنوبی برای تدریس فراهم است .

به گفته وی ؛ این تبادلات ورزشی می تواند سبب انتقال تجربه و نزدیکی بیشتر دو کشور به هم شود.

پرتوریوس گفت که در طول سالیان گذشته کاراته کا های بسیاری در دو زمینه کمیته و کاتا در سبک 'شوتوکان' ؛ در افریقای جنوبی تربیت کرده و تنها شخصی در قاره افریقا هست که در این حوزه مجوز مربیگری دارد و بدلیل فعالیت هایش شخصا از سوی نلسون ماندلا در سال 1998 میلادی مورد تقدیر قرار گرفته است .

Soon pretorius

ورزشی**1552**1590

تاریخ: 1391/3/31
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: