برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فریدون معینی:دیدار با چین و کره جنوبی میزان آمادگی تیم ملی فوتبال را مشخص می‌کند

رئیس کمیته تیم های ملی دیدارهای تدارکاتی تیم ملی مقابل چین و کره جنوبی را محک مناسبی برای ارزیابی میزان آمادگی تیم ملی فوتبال در راه جام ملتها عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فریدون معینی با بیان این مطلب افزود : بازی با تیم های ملی چین و کره جنوبی مطمئنا بازیهای تدارکاتی مناسبی برای جام ملتهاست و مقابله با حریفان آسیایی قوی نظیر کره جنوبی می تواند آمادگی بازیکنان را بسنجد و شرایط تیم ملی را ارتقاء دهد . ضمن اینکه اینگونه دیدارها علاوه بر افزایش هماهنگی میان بازیکنان، می تواند به شناسایی ترکیب اصلی تیم برای جام ملتهای آسیا کمک شایانی باشد .

وی در خصوص انتقاد برخی مربیان باشگاهها پیرامون طولانی بودن اردوی دوهفته ای تیم ملی درچین و کره تصریح کرد : یک هفته از این اردو در مناسبت های مذهبی برگزارمی شود و در این زمان عملا امکان برگزاری رقابت های لیگ برتر وجود نداشت .

معینی اضافه کرد : علاوه بر این آیا باشگاهها به این موضوع فکر نمی کنند که تیم ملی باید خود را برای مسابقات مهمی چون جام ملت های آسیا آماده کند و آبروی فوتبال ایران را حفظ کند؟ تیم ملی هرکشور سمبل و مظهر فوتبال هر کشور است. باشگاه ها به دلیل داشتن بازیکن خارجی، نمی توانند سمبل و مظهر یک کشور باشند بنابراین بهتراست که نیمه پر لیوان را هم ببینیم .

رئیس کمیته تیم های ملی در ادامه به تشریح اردوها و دیدارهای تدارکاتی تیم های پایه پرداخت و گفت : در مهر و آبان ماه جاری اعزام های فشرده ای به رقابت های قهرمانی آسیا خواهیم داشت که می تواند برای ما دو ماه پرترافیک باشد.

وی یادآورشد : تیم فوتبال امید 11 شهریور به لهستان اعزام خواهد شد تا 14 شهریور درلهستان خواهد بود تا دو بازی تدارکاتی را مقابل این تیم برگزار کند .

تیم امید خود را برای بازیهای آسیایی که 16 آبان تا 6 آذر در چین برگزار خواهد شد، آماده می کند.

معینی درباره برنامه های تیم های ملی نوجوانان و جوانان گفت: تیم فوتبال نوجوانان ایران 17 شهریور جهت آمادگی هرچه بیشتر در بازیهای آسیایی ازبکستان برای برگزاری اردوی تدارکاتی به کره جنوبی اعزام خواهد شد و تا 22 شهریور در سئول خواهد بود . ضمن اینکه این تیم دو بازی تدارکاتی را با تیم ملی نوجوانان کره جنوبی انجام خواهد داد.
وی یادآور شد : رقابت های نوجوانان آسیا 6 تا 27 آبان ماه سال جاری در ازبکستان برگزار می شود و تیم فوتبال نوجوانان کشورمان در این رقابت ها با تیم های ملی سوریه ، کره شمالی و عمان همگروه است.
معینی درخصوص تیم ملی فوتبال ساحلی نیز گفت : این تیم اواخر آبان و اوایل آذر در رقابت های المپیک ساحلی مسقط 2010 شرکت خواهد کرد.
  معینی ادامه داد: همچنین درحال حاضر تیم فوتبال جوانان در ترکیه اردوی بلند مدتی را برگزار کرده و تا 18 شهریور در ترکیه خواهد بود. این تیم هم 7 مهر به مسابقات آسیایی چین اعزام خواهد شد و همان طور که می دانید،  با تیم های استرالیا، کره جنوبی و یمن همگروه است.
تاریخ: 1389/6/6
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: