برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

یورو 2012 به دنبال اداره میدان

جام جم آنلاین: در چنین دنیای پردردسری انگلیس با هدایت هاجسون در مسابقه نخست خود در پیکارهای جام ملت‌های اروپا 2012 که دوشنبه شب 22 خرداد و در برابر فرانسه بود و در شهر دونتسک اکراین برگزار شد، به تساوی یک ـ یک رسید و سپس جمعه شب 26 خرداد در مسابقه دوم خود در کی‌یف پایتخت اکراین روبه‌روی سوئد قرار گرفت.

تساوی با فرانسه‌ای که در 22 بازی متوالی ملی بدون شکست مانده بود، برای هاجسون و شاگردانش نتیجه‌ بدی نبود، اما در آن شب، انگلیس فقط دنباله‌رو رقیبش بود و بیشتر میل به حفظ میدان و نباختن داشت تا گلزنی و پیروز شدن و این ادامه همان رویکردی بود که در دو مسابقه تدارکاتی انگلیسی‌ها قبل از شروع یورو هم در کار و نحوه بازی آنها رویت شده بود.

آیا با این بساط می‌توان به آینده امیدوار بود؟ فرانک لمپارد که یکی از غایبان بزرگ تیم ملی انگلیس در این رقابت‌هاست و مثل هم‌باشگاهی‌اش در چلسی گری کیهیل و همچنین گرت بری به دلیل مصدومیت به یورو نرفت، می‌گوید: «نمی‌توان و نباید از ساختار جدید تیم ملی انگلیس انتظار کسب نتایجی فوری و مثبت را در یورو 2012 داشت و باید به این تیم فرصت و امکان داد تا خودش را پیدا کند.

انگلیس در گروهی آسان هم قرار ندارد تا بتوان از او خواست با اقتدار صعود کند و سوئد و اکراین میزبان مشترک رقابت‌ها اگر به اندازه فرانسه قوی نباشند، کمتر از این رقیب آماده نیستند. باید به ترکیب فعلی انگلیس اعتماد کرد و به آن برای تجلی و خودباوری در این پیکارها فرصت بیشتری داد. به هر حال تیم و ترکیبی بهتر از این را در اختیار نداریم و این سقف توانایی‌های انگلیس و تمامی دار و ندار ماست.»

تاریخ: 1391/4/1
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: