برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مدافعی که هنوز قرارداد نبسته/واکنش بازیکن پرسپولیس به منشوری بودنش/ رضایی: خودم بی‌خبرم!

مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس که روزهای پرحاشیه را سپری کرد و به خاطر انجام یک حرکت غیراخلاقی در دیدار برابر داماش چند ماه محروم شد، در واکنش به شایعه منشوری بودنش برای فصل آینده گفت: خودم از این موضوع بی خبر هستم!

به گزارش خبرنگار مهر، پس از آنکه محرومیت شیث رضایی به خاطر جنجال بازی با داماش در فصل گذشته به پایان رسید، خیلی‌ها معتقد بودند که ستاد منشور اخلاقی از فعالیت این بازیکن برای لیگ برتر فوتبال در فصل دوازدهم جلوگیری خواهد کرد.

در روزهای اخیر اخبار مختلفی مبنی بر منشوری بودن شیث رضایی منتشر شده و حتی برخی رسانه های ورزشی در شماره امروز یکشنبه خود مطالبی در مورد این بازیکن منتشر کردند. ضمن اینکه رضایی در فهرست مورد نظر باشگاه پرسپولیس برای فصل آینده هم جایی نداشت.

با وجود این شیث رضایی از چنین خبری اظهار بی اطلاعی کرد. او ابتدا در خصوص وضعیتش برای فصل آینده به خبرنگار مهر گفت: هنوز تیمم مشخص نشده است، اما اگر اجازه بدهید فعلا قصد مصاحبه ندارم و نمی‌خواهم صحبت کنم.

شیث رضایی درباره خبر ممنوع الفعالیت بودنش هم تاکید کرد: من از این موضوع خبر ندارم و الان دارم از شما می‌شنوم!


تاریخ: 1391/4/4
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: